Resimli ...Gebelik testinde ikinci silik cizgi b

Esrasrc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
47
15
28
Kizlar ben esimle birlikte olduktan sonra 2 hafta gecti test alip yaptim ilk 4 teste silik bir sekilde cizgi cikti ve ben sonra hafif kahvrengi lekelenmem ve sonrasinda kirmizimsi gelmeye basladi ama adet olamazdim adetime daha vardi sonra tekrarladim ama cizgi yok oldu sanki anlayamadim ne olsugjnu yarin doktora gidecegim ama cok umitlenmistim hamileyjm dite basina gelen varmi acaba resim atiyorum
Screenshot_20190426-005937_Snapseed.jpg

Buuda var

Eklentiler

• Screenshot_20190428-225149_Snapseed.jpg
    Screenshot_20190428-225149_Snapseed.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 224
Kimyasal mi yasadin acabaa kimyasal da da bhcg yukseliyor kanama baslaynca dusuyor 3. Gunu falan siliniyor. Yani kanamanin ilk 2 gunu silik cizgiyi goruyorsun. Yine de bir kan verin tabi

Kimyasal mi yasadin acabaa kimyasal da da bhcg yukseliyor kanama baslaynca dusuyor 3. Gunu falan siliniyor. Yani kanamanin ilk 2 gunu silik cizgiyi goruyorsun. Yine de bir kan verin tabi
Hic bilmiuorum kimyasalmk degilmi daha inxede yasamadim ama boyle geldi basima cok umitlenmistim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin nediyelim

Kan da daha net belli olur ben her gun test yapmistm reglinin 3. Gunu de kan verdim 3.48 e dusmustu

X