Hayır iğnesiz ama gene iğneli birşey birde hiç mantıklı geliyor mu birşey enjekte etmeden dudağımız şişsinreferanslı yere yaptırmak lazım sanırım.tanımadığımız yere gidince herşey olabilir.
mantıksız tabi ki.adını değiştirmişler farklı işlem sanılsın diye.oysa dolgu iğneyle yapılıyor her zamanHayır iğnesiz ama gene iğneli birşey birde hiç mantıklı geliyor mu birşey enjekte etmeden dudağımız şişsin
2 ml 2000 TL. Öyle olunca ucuz oluyor. Yani öyle biliyorum ama2000 tl ucuz değil ki.
Üst dudağımın sol tarafı daha şişikti yaptırdığımda. O normal dediler. İnstagram postlarındaki dudakların resimleri o kadar güzel ki. Bana yaptıklarıyla hiç alakası yokİlk halinde aşırı bir şekil bozukluğu yok mu?
Sağlıklı bir işlem gibi durmuyor
Benim çevremde gördüğüm de bu kadar hızlı inmiyor.
bir deneyim olmuş sizin için.kontrole gidince düzelttirirsiniz biraz da enjekte ettirin ama çok az olmuş dolgusu2 ml 2000 TL. Öyle olunca ucuz oluyor. Yani öyle biliyorum ama
İğnesiz olduğu için sanırım. Çok pişmanım bu uygulama ile yaptırdığıma. Daha ucuz olsun diye seçtim ama normal doktora gitsem daha az ml e yapardı belki de. Fiyatı da bununla hemen hemen aynı ya da daha ucuz bile olabilirdiKi zaten 1.2 bile en çoğu dolgulardayani tüpler 1ml 1.2 ml oluyor.
2ml çok aslında ama bu iğnesiz neyse bilemediğimden 2ml az bile gelmiş
Çok haklısınız. Pişman oldum zatenreferanslı yere yaptırmak lazım sanırım.tanımadığımız yere gidince herşey olabilir.
Bi de bu uygulamayı tanıtırken iğnesiz olduğunu iddia ettikleri için acısız, kızarıksız, morluksuz falan diyorlar ama alakası yok. Acı da vardı. 1 hafta geçti üstünden. Morluk da var. Tabi benim gittiğim yer demedi de YouTube da bi videoda diyordumantıksız tabi ki.adını değiştirmişler farklı işlem sanılsın diye.oysa dolgu iğneyle yapılıyor her zaman
Aynen. Kötü bi deneyim oldu. İnşallah yarın biraz daha enjekte ederler de biraz olsun içim rahatlar. Verdiğim parayı karşılarbir deneyim olmuş sizin için.kontrole gidince düzelttirirsiniz biraz da enjekte ettirin ama çok az olmuş dolgusu
düzeltttirirsiniz canınız sağolsun.hayati bir şey mi sanki.altı üstü dolgu.Çok haklısınız. Pişman oldum zaten
Paranın boşa gitmesine kafayı takıyorum da. Haklısınız. Çok da önemli bsey değil aslındadüzeltttirirsiniz canınız sağolsun.hayati bir şey mi sanki.altı üstü dolgu.
Seninkiler fena olmuş yalnız2bin zaten ucuz değil genelde o fiyatlar zaten bende 2bine yaptırdım
Öyledir o zaman. Haklısınız2bin zaten ucuz değil genelde o fiyatlar zaten bende 2bine yaptırdım
Onlar iğne izleri. Baya hasar verdi dudağıma. Morlukları da cabası. Dudak renklendirme ben de istiyorum. O da kenardan kontürlediği için bi tık büyük gösteriyor sankiTamamen gitmemiş ama dudağın şekli baya değişmiş. Alt dudakta da sivilce gibi çıkıntılar olmuş onlar neden iğne izi mi? Kesinlikle görüşün yaptırdığınız yere. Konusu açılmışken başlık altında dudak kontörü yaptıran var mı? Dudaklarım kalın ama çevresi daha belirgin olsun istiyorum kalem cekmeyince sönük durmaya başladı. Tecrübesi olan benimle paylaşırsa çok sevaba girer
Bir de iğnesiz demişler resmen kandırmaca. Yaptırdığınız yerin ismini paylaşın da gidecek olan varsa gitmesin. Evet dudak kontörü daha kanlı canlı ve dolgun görünmesini sağlıyorOnlar iğne izleri. Baya hasar verdi dudağıma. Morlukları da cabası. Dudak renklendirme ben de istiyorum. O da kenardan kontürlediği için bi tık büyük gösteriyor sanki
Bilmiyorum söylemek doğru olur mu ki? Merak eden olursa özelden yazarım. Mersin’de bu aradaBir de iğnesiz demişler resmen kandırmaca. Yaptırdığınız yerin ismini paylaşın da gidecek olan varsa gitmesin. Evet dudak kontörü daha kanlı canlı ve dolgun görünmesini sağlıyor
Kuzum yamukluk varKızlar bayağıdır dudak dolgusu düşünüyordum. Perşembe günü yaptırdım. Dudağım küçük olduğu için 2 ml yaptırdım. Zaten çok abartı olsun istemiyordum. Sadece görünür olsun istiyordum. Çünkü normalde hiç yok neredeyse. Bugün 3. günü ve neredeyse hiç kalmadı. İğnesiz dolguydu yaptırdığım. Normal mi şu an ki sonuç? Bir sürü para verdim ve hiç sonuç alamadım.
Resimler sırası ile ;
Yaptırmadan önce
Yaptırdıktan sonra (uygulamadan hemen sonra)
Dün ve
Bugün.
Bu kadar hızlı şişliğin ineceğini düşünmemiştim