• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli doğal saç rengim, hangi renge boyatmalıyım?

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Kızlar saçlarım ve ten rengim aynı resimdeki gibi.

Bi saç boyası alıp evde kendim boyucam, daha önce kızıl vb renkler denedim çok çabuk akıyor sıkıldım o renklerden bi değişiklik olsun istiyorum.Şu an tamamen doğal kendi renginde koyu kestane yani. Hangi renge boyayabilirim sizce ? tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Eklentiler

• nina-dobrev_175146.jpg
    nina-dobrev_175146.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 282
:) benim ten rengim ve benim saç rengimin aynısı.. Ben saçıma hiç boya vurmadım 1 seferlik balyaj hariç. Dipler boyanırsa yapmacık veya kart gösterebilir diye düşündüm o yüzden bir daha boyarsam yine balyaj düşünüyorum. Bir kaç renk önerim var mesela fotolarla image.jpeg image.jpeg image.jpeg eğer gün olur komple farklı bir renge boyamak istersemde tercihim bu renk olacak :) image.jpeg çünkü kahve saça kişiyi kart olgun göstermeyen tek ton bu gibime geliyor bu arada sanırım senin attıgın resimdeki kadının aynısı bu :KK48:

:) benim ten rengim ve benim saç rengimin aynısı.. Ben saçıma hiç boya vurmadım 1 seferlik balyaj hariç. Dipler boyanırsa yapmacık veya kart gösterebilir diye düşündüm o yüzden bir daha boyarsam yine balyaj düşünüyorum. Bir kaç renk önerim var mesela fotolarla Eki Görüntüle 1718803 Eki Görüntüle 1718804 Eki Görüntüle 1718805 eğer gün olur komple farklı bir renge boyamak istersemde tercihim bu renk olacak :)Eki Görüntüle 1718806 çünkü kahve saça kişiyi kart olgun göstermeyen tek ton bu gibime geliyor bu arada sanırım senin attıgın resimdeki kadının aynısı bu :KK48:

bunlar çok güzelmiş teşekkür ederim tatlımm:) Evet komple boyatmak için bende netten o rengi bulmuştum hatta burda başlık açtım nası bu renk yapabilirim diye, kuaförler hiç yapamıyo da:))

bunlar çok güzelmiş teşekkür ederim tatlımm:) Evet komple boyatmak için bende netten o rengi bulmuştum hatta burda başlık açtım nası bu renk yapabilirim diye, kuaförler hiç yapamıyo da:))
Aa doğrudur canım yani bu kart göstermez diye düşünüyorum soluk bi rengi olması doğal durmuş bu rengin canlısı da diğer renkler gibi cırt durabilirdi. Esmer olmak bu yönden kötü saçı komple boyatacaksan fazla renk alternatifin yok çikolata kahve, bu resimdeki tonda kızıl hariç, olsa da yakışmıyor hele kaşlarda siyah oldu mu ya yaştan kaybediyorsun olgun gösterdiğinden ya da çingene olup çıkıyorsun:KK48: ama evde boyama bence çünkü kuaför boyaları daha kalıcı oluyor eğer evde boyarsan kuafor boyası olan koleston perfect önerebilirim internetten satın alabilirsin ama işte tek sorun rengi tutturmakta umarım istediğin sonucu elde edersin canım

Back