Resimli buzdolabi ve dondurucu hazirliklarimiz

Tabi benim dediğim maydanoz nanae semizotu bunlar daha güzel oluyor ama salata falan olmaz
Ben mesela geçen sene semizotu ve nane koymuştum kışın cacık yaptık yedik evet soğuk oluyor ama güzel oluyor
Ama ben kurabiyeyei pişirdim koydum un kurabiyesi
Bakayım tarifinede zaman olunca yapıyımda atayım inşallah
Mantı işi güzel ama maalesef et ve kıyma türünün yanına yaklaşılmıyor ateş pahası fiyatları bu yıl yapamıyacağım ben

azerin hepsini direk beraber haşlıyoruz değilmi

Dün pazardan taze fasulye, karnıyarıklık küçük patllıcan, biber ve dolmalık biber aldım. Biberleri doldurup, patlıcanları kızartıp, fasulyeyi haşlayıp biberleride kızartıp buzluğa atıcam. hafta sonu inşallah

merhaba canım,
karnıyarık için patlıcanları kızartıyodum bende eskiden.ama yaptığım araştırmalar sonucunda bunun çok sağlıksız olduğunu öğrendim.
yağda kızartılıp dondurulan besinler kanserojen etki yapıyormuş
onun yerine patlıcanları çizgili soyup fırın tepsisine dizip üzerine fırçayla yağ sürüp altın sarısı olana kadar fırınlarsan daha sağlıklı oluyormuş.hemde çok az yağ kullanmış oluyorsun.ben normaldede artık öyle yapıyorum kızartmanın ağırlığı olmuyor

evet dün araştırırken bunu duydum ama bu sene hep yedik tadında bi değişiklik yoktu. ni yicemizi şaşırdık ya birde dilim dilim kesip tost makinesinde yapıldığını gördüm.

Merhaba bende karniyarigi ya senin dedigin gibi yada kozleyerek yapiyorum ama hic buzluga bu sekilde atmadim firinlayip atmayi denedin mi hic ?

evet dün araştırırken bunu duydum ama bu sene hep yedik tadında bi değişiklik yoktu. ni yicemizi şaşırdık ya birde dilim dilim kesip tost makinesinde yapıldığını gördüm.
Harika oluyor tost makinesinde :)

Merhaba bende karniyarigi ya senin dedigin gibi yada kozleyerek yapiyorum ama hic buzluga bu sekilde atmadim firinlayip atmayi denedin mi hic ?

Harika oluyor tost makinesinde :)

denedim canım geçen kış.bi fark görmedim.ama sen denemek istersen şimdiden koyup haftasonuna yemek yapabilirsin.hoşuna giderse kışlık boll bol hazırlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…