- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Dondurucuda yaprak sarmasi
resim alintidir
resim alintidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurucuda nohut
resim alintidir
- istenildiği kadar nohut
Nohutları akşamdan geniş bir kaba boşaltıp üzerine bolca ılık su doldurun. Ertesi gün nohutlar hafif yumuşayıp şişecektir. Suyunu bir kaç kez yıkayıp değiştirdikten sonra tencereye alıp nohutlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişme süresi nohutun cinsine ve suda bekleme süresine göre değişecektir. Ancak tencereden bir tane alıp pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Nohutları ocaktan aldıktan sonra suyunu süzdürüp soğuyana kadar bekletin. Soğuduktan sonra poşetleyip derin dondurucuya kaldırabilirsiniz. Haşladığınız nohutları çorbalarda, yemeklerde ve pilavlarda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.
evet canimaynı işlemi fasulye içinde yapabiliriz dimi
teşekkür ederim :)evet canim
evet canim
teşekkür ederim :)
Acaba çokmu yumuşaktıMerhaba :) ben nohutu surekli atiyorum buzluga ama fasulyeyi bir kere denedim dagildi.hamur gibi oldu
Hayir degildi :) yaptiktan sonra internette benzer yorumlari okumustum zaten ama yapmadan once okumak aklima gelmemisti :)) ama nohut harika oluyor :))Acaba çokmu yumuşaktı
ben börekte kullanıyom. yıkayıp doğrayıp poşetliyom. sonra dolaba atıyom. cıkarıp lorla karıştırıp börek içi olarak kullanıyom.canım ıspanağı pişirip mi koydun çünkü çiğden koyunca soğuk vurmuş gibi olmaz mı?çünkü yeşillikler etkilenir
sarımsak en fazla 20 gün dayanıyo. sonra filizleniyo yağın içinde.Ne kadar sure dayanir ki bu sekilde ?
aslında fasulyeyi geceden bırakınca iiyi pişiyo :) en iyisi nohut atmakHayir degildi :) yaptiktan sonra internette benzer yorumlari okumustum zaten ama yapmadan once okumak aklima gelmemisti :)) ama nohut harika oluyor :))
aa iyi ki soyledin canimMerhaba :) ben nohutu surekli atiyorum buzluga ama fasulyeyi bir kere denedim dagildi.hamur gibi oldu
amin cok tesekkur ederim balimsen neler atiyosun canimTopiğin hayırlı , bereketli olsun canım.. yazın yaptıklarımızı kışın afiyetle huzurla yiyelim hep birlikte inşallah. ..
yavas yavas yazicam canimyaptiklarim ve yapmak istediklerimibaşka neler var attığınız...
Ben birde ıspanak attım buzluğa yıkadım doğradım kilitli buzdolabı poşetiyle attım ah resim niye yoksa elimde:)
nasıl yapıyosun ayrıntısıyla anlatsana bana tatlım. ben çalışıyom ve eşim çok yemek seçiyo... hergün kıyma kavursam kızartma yapsam oh diyo. ama onlarda uzun iş,Bundan başka benim en sevdiğim şey karışık domates soslu kızartma harikaoluyor.acelem uyoksa önceden çıkarıp çözulmesini bekliyorum. Aceleyse direk ocağaEki Görüntüle 1586677 koyup altını kısıp ağzını kapıyorum. Ama kızartmada patates koymuyorum.yeşil biber kırmızı salçalık biber ve patlıcan . Sonrada domates sosuyla katıştırıyorum. Y