- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Taze fasulyeden bahsediyorum bu arada:)sadece haslayip koymak hosuma gitmedi.yagda kavurunca güzel oluyo benceyok cnm mercimegin tadi degismiyor .
birde fasulyen niye su gibi oluyor acaba cinsindenmi.yada cokmu hasliyorsunki.
ben nohutuda fasulyeyide mercimegide hafif diri kalicak sekilde haslarim.posetlerim.
Aslinda bi kac yerde okumustum bunu denemek gerekVallahi benim ilk denemem. Böyle yapsam nasıl olur diye düşünürken bir teyze ben böyle yapıyorum dedi. Salamuradan çok daha lezzetli ve yumuşak oluyormuş.
Salamura yaprakla yaptığım sarmanın tadını da hiç sevmem zaten. İnşallah böylesi çok lezzetli olur.
Teyze, dalından yeni koparmış da sarmışsın gibi oluyor dedi
yok onu denemedim cnm.kuru fasulyeyi demek istedim.Taze fasulyeden bahsediyorum bu arada:)sadece haslayip koymak hosuma gitmedi.yagda kavurunca güzel oluyo bence
cnm yapragi nasil yapiyorsun? posetleremi koyuyorsun oylece yoksa haslaniyormu?Vallahi benim ilk denemem. Böyle yapsam nasıl olur diye düşünürken bir teyze ben böyle yapıyorum dedi. Salamuradan çok daha lezzetli ve yumuşak oluyormuş.
Salamura yaprakla yaptığım sarmanın tadını da hiç sevmem zaten. İnşallah böylesi çok lezzetli olur.
Teyze, dalından yeni koparmış da sarmışsın gibi oluyor dedi
Haşlama yok canım. Ilık suyla bir güzel yıkadım, süzdüm, poşetledim.cnm yapragi nasil yapiyorsun? posetleremi koyuyorsun oylece yoksa haslaniyormu?
tmm cnm sagol cevabin icin.Haşlama yok canım. Ilık suyla bir güzel yıkadım, süzdüm, poşetledim.
maşallah dogmuslar buyumusler bile canım sağlıkla buyut bebişleriniBen bu aksam nohut islatip yarin için pişirip aticam dolaba
dün iki kilo bezelye alıp buzluğa attım :) kilosu 2 tl idiKizlar topigi guncelleyelim mi?
Bezelyeyi iyi hatirlatdin alayin ben dedün iki kilo bezelye alıp buzluğa attım :) kilosu 2 tl idi
naptın sen yahu :) daha hazirandayız, ağustosta neler olur düşünemiyorumBezelyeyi iyi hatirlatdin alayin ben de
Benim de buzlugumda
8 poset salamura,4 poset haslanmis fasulye,3 poset erik,2 poset haslanmis nohut var simdilik