Resimli buzdolabi ve dondurucu hazirliklarimiz

maşallahhh
harıka gozukuyor hersey
allah agız tadıyla yemeyı nasıp etsın ınsallah.
dolmalık bıberlerıde cıgden koydugunu soylemıssın acıkcası cok harıka ben koymadım zaten dolabımda su dıfrızı alta olanlardan 3 cekmecelı suanda 2 cekmece dolu
onumuz kurban esımı ıkna etmem lazım dondurucu ıcın yoksa zaten yapacak bıseyımız yok ama bılsemkı alıcaz
daha cok daha cok yapıcam

buarada bizim buralarda barbunya 3 tl kılosu
domesteslerı ben dograyarak atıyorum buarada 2 kg domates dogradım attım ama butun domates koymak hıc aklıma gelmemıstı
domateslerı haslıyormusunuz oncesınde yoksa bıldıgınız cıgmı onlarda anlamadımda ben

Canım iyi dileklerin cok tesekkurler Amin insallah. ben çiğ domatesleri dolmalık biberlerin üzerine koymak için attım dolaba menemen için bende doğrayıp koydum. Ahhh barbunyayi 3 TL ye bulsam alirdim ama fiyatı hiç düşmedi kii zaten artık pazarlarda da kalmadı buralarda. Ve kırmızı biber ve patlican kozlemeside attım. Oda çok güzel oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim

Ellerine sağlık canım.menemeni nasıl yapıyorsun? Baya bildiğimiz gb yağda sogani biberi kavurup,tuzlayıp falan mı koyuyorsun,yumurta kırıp?

Biber ve patlican közlerini nasıl yapıyorsun?

Ellerine sağlık canım.menemeni nasıl yapıyorsun? Baya bildiğimiz gb yağda sogani biberi kavurup,tuzlayıp falan mı koyuyorsun,yumurta kırıp?

Canım ben biberi yağda biraz soteledim üzerine doğranmış domatesi ekledim ve 20 dk falan pisirdim. Soğuyunca da buzdolabı posetlerine kordum. Dolaptan çıkarınca soğanı kavurup üzerine dolaptan çıkardığım menemeni koyuyorum.pişince yumurta kır. Ohhhh misss

Biber ve patlican közlerini nasıl yapıyorsun?

Patlıcan ve biberlerin ben burada ekmek fırınına veriyorum orada kozleniyo. Ama istersen evdeki fırında yada ocaktada yapabilirsin. Kozleyince kabuklarını soyup dogruyorum sadece sonra buzdolabı posetlerine koyuyorum. Dolaptan çıkarınca da kırmızı biberi sadece yağda hafif kavuruyorum. Patlıcanı da yagda kavurunce sarımsaklı yoğurtla karıştırıyoruz. Çok güzel oluyor

Harikasın ellerine sağlık.

Ben dolaba ne koyarsam koyayım pişirmek için çıkardımda,pişirme esnasında kokusu ve yerken de tadı kötu oluyor.sanırım çiğden koyduğum için.moralim çok bozuluyor. Kimseninki kokmuyor.okuyunca yazılanları bu sonuca vardım.sence neden olabilir? Derin dondutucun var mi kışlikların için?

Poşetlerin iyice bağla ve havasını al.şimdiye kadar böyle bir durumda karşılaşmadım hiç.
Patlıcan kozlemesi çok güzel oluyor. Karniyarik falan aynı yaz patlıcanı gibi.
Bu sene salataliklari küçük küçük doğrayıp koyduk cacık için.
Sarimsaklari Soyup posete kâtip lazım olduğunda alırsın içinden. Donuyor zaten .çok güzel oluyor.

Hiç anlamam bu islerden.bir şeyler yapiyordum arada.ama bu sene daha nasip olmadı.ama tavsiyelerinle bir şeyler yapmaya çalışıcam canım.çook Teşekkürler.

Canım ben çiğ koyduğum yiyecekleri kilitli buzdolabı posetlerine koyuyorum posetlerine daha kalın olduğu için belki o koku geçmesini engelliyordur. Evet dondurucu var ama yeni aldım sayılır. Önceden buzdolabının üzerine koyardim ve hiç koku sinmesi olmazdı. Dolabın la alakalı olabilir. En güzeli cekmeceli dondurucular. Ben cekmecelere yiyecekleri türlerine gore koyuyorum belki oda kokuyu engelliyordur. Benim onerim böyle canım. Kolay gelsin dondurucu işini ciddi ciddi düşün çok iyi oluyor

Çok teşekkür ederim canım.

kurabiye ve börekleri pişirip atıyorum sonra mikro dalgada ısıtıyorum ilk yapıldığı gibi oluyor ama kek olmuyor bi garip omuyor sevmedim

kurabiye ve börekleri pişirip atıyorum sonra mikro dalgada ısıtıyorum ilk yapıldığı gibi oluyor ama kek olmuyor bi garip omuyor sevmedim
Yaaa.peki kurabiye ve börekleri çozülmeden de mikrodalgaya koyuyorsun,çözdürdükten sonra mı? Ayrıca nasıl poşetliyorsun buzlukta?

Yaaa.peki kurabiye ve börekleri çozülmeden de mikrodalgaya koyuyorsun,çözdürdükten sonra mı? Ayrıca nasıl poşetliyorsun buzlukta?
kurabiye ler ister ısıt ister ısıtma kuru oldukları için hiç fark etmiyo börekleri çözdürmeden ısıtıyorum normal buzdolabı poşetlerine diziyorum ama börekler birbirine yapışmasın diye tepsiye diziyorum önce o şekilde biraz donduktan sonra poşete atıyorum tane tane oluyorlar dieer türlü yapışır köfte de atabilirsin aynı şekilde

Ay nasıl heveslendiiiim derin dondurucun var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…