• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) bu rengi bilen lütfenn!

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar bu rengin ismini bilen var mı ççok acil

53711173951757791070743.jpg

ne bal rengisi ne küllü kumralı yaa direk açık karamel.sen direk bu fotoyu al kuaföre koş çok güzel renk belki bende yanlış söylüyorumdur canım ama diğer arkadaşlarınki kadar yanlış değildir sanırım.iyice öğrendikten sonra bizede söyle rengin adını.bizde emin olalım

evet tatlı bi renk gibi duruyor bal yada karamel gibide duruyor ama ben yeğenimin saçlarını açık küllü kumralla boyuyorum bu renk oluyor..herkeste rengini sorup duruyormuş..zaten saçlarıda kıvır kıvır harika oluyor

evet tatlı bi renk gibi duruyor bal yada karamel gibide duruyor ama ben yeğenimin saçlarını açık küllü kumralla boyuyorum bu renk oluyor..herkeste rengini sorup duruyormuş..zaten saçlarıda kıvır kıvır harika oluyor

evet tatlım bnm saçlarımda dalgalı ve be esmerim bana güzel uyacağını düşünüyorum
ben boyadan yana değildim ama bu renk beni cezbetti zemuszemus

böyle renkleri evde tek başınıza tutturamazsınız.benim saçım kahverengi onu bile tutturabilmek için kuaförüm bi kaç rengi karıştırıyor..zemin rengi çok hoş üzerine balyaj atmışlar.tavsiyem fotoğrafı alıp iyi bir kuaförün yolunu tutun...

açık karamel üzeri röfle tatlım.
bizzat kendim yaptırmıştım ve çok dikkat çekiciydi...

açık karamel üzeri röfle tatlım.
bizzat kendim yaptırmıştım ve çok dikkat çekiciydi...

cnm peki memnun kaldın mı sen esmer tenli misin ben çok istiyorum bu rengi opuyorumnanaktan
ama tutturabilirler mi korkuyorum
seninkisi aynı bu renk mi olmuştu

cnm peki memnun kaldın mı sen esmer tenli misin ben çok istiyorum bu rengi opuyorumnanaktan
ama tutturabilirler mi korkuyorum
seninkisi aynı bu renk mi olmuştu
aynısı değildi canım ben röfleleri bol attırmıştım.
bengünün karameli fazla röflesi az.yani balyaj gibi onunki.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım bnm saçlarımda dalgalı ve be esmerim bana güzel uyacağını düşünüyorum
ben boyadan yana değildim ama bu renk beni cezbetti zemuszemus

Evet yeğenimde esmer benim ve bu tip renkler gerçekten harika duruyor..bal karamel gibi sarımsı renkler..yani açık kumralda bu etkiyi yapıyor onda bilmiyorum yani:)

Back