Resimli bilenler yardımcı olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mom10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mom10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
219
113
23
Merhaba hanımlar, sağlık bölümünde de konuyu açtım ama pek cevap alamadım.Geçmeyen çarpıntı, nefes darlığım, yorgunluk için Kan verdim, demirim vs. Normal çıkmış.
Daha önceki konumdan bilenler bilir TSH baktirmamı önerenler de oldu,kardiyoloji vs de çıktım Herşey normal.Sinüs taşikardi demişti, aynı zamanda zor günler geçiriyorum anksiyete oldum resmen.Mutsuzluk,ağlama istekleri,kaygı
TSH değerlerim böyle çıkmış normal değil sanırım anlayanlar yorumlayabilir mi?

Bu sonuçları dahiliye uzmanina gosterseniz bile kesin olarak yorumlamaz ve sizi endokrinoloji doktoruna yönlendirir. O sebeple bizim gibi siradan insanlardan yorum istemeyin. Kim ne derse yanlis olur. Duyacaginiz seyler strese sokabilir sizi. Her sey daha olumsuz olabilir. En erken sekilde sonucunuzu gosterin. Gecmis olsun.

Teşekkür ederim haklısınız, ama insan aynı şeyleri yaşayan birilerini görünce rahatlıyor biraz da olsa. Ya da anlayan Aile hekimin de vermiştim, yarın gideceğim mutlaka

doktor değilim ama hipertiroidi gibi gözüküyor, hem tsh düşük hemde t4 yüksekliği var. bende de hipotiroidi olduğu için biliyorum. siz yine de doktora bir danışın hormon işleri şakaya gelmez.

ayrıyetten tiroid bozuklukları hem yüksek olması hem düşük olması psikolojiyi inanılmaz etkiler. o yüzden psikologlar kan tahlili de isteyebilir. doktor ilaç verdiyse bir kaç haftaya normalleşmeye başlarsınız.

Sağolun cevabınız için. Hamilelikte de oynamıştı ilaç kullandım doğuma kadar, sonra normale dönmüştü fakat düşme değil yükselme vardı.
Psikologa gitmiyorum aslında ihtiyacım yok değil bebeğim vs. Etkenler var. Aile hekimin de verdim kan,yarın mutlaka gözükeceğim,bu geçmeyen çarpıntı bundan olabilir diyorum şimdi

ilacı siz mi bıraktınız yoksa doktor mu bıraktirdi çünkü tiroid hapları ömür boyu kullanılır bende tiroid var hap kullanıyorum yıllardır ve evet yoğun kalp carpintisi yapıyor.

Tetkiki isteyen doktor sizi dahiliyeye, dahiliye de endokrinolojiye yönlendirir. Direkt dahiliyeden randevu alırdım yerinizde olsaydım. Hipertiroidi gibi görünüyor. O çarpıntı yapıyor diye biliyorum. Şimdi randevu boşluğu varsa dahiliye hazırda beklesin. Gündüzleyin aile hekimine yine de gösterin.

ilacı siz mi bıraktınız yoksa doktor mu bıraktirdi çünkü tiroid hapları ömür boyu kullanılır bende tiroid var hap kullanıyorum yıllardır ve evet yoğun kalp carpintisi yapıyor.
Ultrason yapıldı kalıcı değil gebelikten demişti, doğuma kadar takip sonra da bıraktım. Ya 1,5 aydır psikolojim bozuldu resmen ağır bir grip geçirdim, hala etkileri sürüyor. Troid aklıma gelmemisti hiç, forum da söyleyenler oldu. Çarpıntı, yorgunluk deyince aile hekimi De troid bakalım dedi.Sizin de etkilendiğiniz dönemler oldu mu? Sağolun

Bana da öyle geliyor ama yine de ilk gözükmek istiyorum. Olmazsa ertesi güne alırım bebeğimi de birakmam gerekecek çünkü. O kadar yoruluyorum ki hiç birşey yapmadan bir tuhaflık olduğunun farkındaydım.

Evet oluyor ben çok zayıf birisiydim kibrit copu gibi sonra kilo alımı oldu tiroid kaynakli saçlarım döküldü aşırı carpinti ellerimde titreme,terleme unutkanlık,yorgunluk, sinir hepsini yaşadım dönem dönem de yaşıyorum tabi degerler değişince.

Covid olmadığı kesin miydi? Covid de aylarca nefes darlığı yüzünden çarpıntı ve yorgunluk yapıyor. Ben kaç ay çektim.

Bana da öyle geliyor ama yine de ilk gözükmek istiyorum. Olmazsa ertesi güne alırım bebeğimi de birakmam gerekecek çünkü. O kadar yoruluyorum ki hiç birşey yapmadan bir tuhaflık olduğunun farkındaydım.
Yeni randevular 2 hafta sonrasına açıldığı için ben şimdiden alın demiştim.

Bende bir anda kilo verdim doğumdan sonra kilo kalmıştı, şuan gebe kaldığım kilodayım daha da vereceğim,bu gidişte şimdi taşlar yerine oturuyor. Bende daha çok duygusallık var, ağlak bir insan oldum herşeye korkan

Tiroid kilo kaybıda yapıyor teyzelerimde de var mesela birisi aşırı derecede zayıf tiroid kaynakli onda da.

Belki de geçirdim inanın bilmiyorum ateş durumu da oldu çünkü. Acile gitmiştim bir şeyler yazıp gönderdi. Burun,boğaz dolu hala. Bir de tiroid çıktı şimdi üst üste geldi gibi
O konuda haklısınız devlet hastanesin de zor bulunuyor, olmadı gebelikte gittiğim doktora giderim özelde o

Tiroid kilo kaybıda yapıyor teyzelerimde de var mesela birisi aşırı derecede zayıf tiroid kaynakli onda da.
Ya ileri derece mi acaba. İnşallah benim değerler de ileri değildir
Şu yorgunluk hali en çok beni zorlayan bebeğime zor bakıyorum, ev işi lüks oldu yemek yapıp oturuyorum resmen

Ya ileri derece mi acaba. İnşallah benim değerler de ileri değildir
Şu yorgunluk hali en çok beni zorlayan bebeğime zor bakıyorum, ev işi lüks oldu yemek yapıp oturuyorum resmen
O teyzem çok zayıf bir diğeri kilolu bizim ailede herkeste var tiroid panik yapmayın önce bir doktora gidin bakalım ne cikacak

O teyzem çok zayıf bir diğeri kilolu bizim ailede herkeste var tiroid panik yapmayın önce bir doktora gidin bakalım ne cikacak
Sağolun anksiyete oldum taka taaka kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…