Göz Çevresi Bakımı (resimli) benim göz altımda da bunlardan var

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
Eki Görüntüle 1147575

daha önce açmış olduğum konuya yazdım ama bide böyle resimli açayım dedim arkadaşlar nette bu resmi buldum benim gözümün altındakilerde tıpkı böyle biraz daha büyükler ve burnuma doğruda varlar. yaklaşık iki hafta lavanta çayı içtim bunlara etki etmedi ama gözümün kenarındaki beyaz yağ bezesini yok etti hala inanamıyorum :) ama göz altımdakiler arttı gibi geliyo acaba yeniden başlasam mı iki hafta içsem veya daha fazla bunlar çok olduğu için etki etmedi heralde. böyle sorunu olup da geçen etkili bir krem serum vs bilen var mı? lazer yaptıramam henüz.

Bende cok yere yazdim anlatmaya calistim ne oldugunu kimseden cvp alamadim bendede var kücük kücük dimi böyle elinle elleyince bisey yok ama bakinca belliler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende cok yere yazdim anlatmaya calistim ne oldugunu kimseden cvp alamadim bendede var kücük kücük dimi böyle elinle elleyince bisey yok ama bakinca belliler

aynen elimi sürünce belli değil ama tıpkı böyle daha ten rengi birazcık daha belli oluyo bunlardan. yağ bezesinin bir çeşidi heralde ama kimsede ilgilenmiyo konuyla nette de bulamadım pek bi şey. yok mudur bunun bi çaresiiii :2:

her göz sorunu olana yazdığım gibi size de yaazyzım
estee lauder advance night repair ,harika mucizevi bir krem..

Gercektenmi arkadasim ya cünkü göz cevreme uygun gercekten bir krem bulamadim simdiye kadar morlugumda var cizgilerde var hersey var yani..ne yapsam dedigini mi alsam acaba bir yerdede okumustum iyi oldugunu belkide yine sen yazmistin:)

bunlardan çok azda olsa belli belirsiz bende de var bunun sebebini açıkcası merak ediyorum doktora giden oldu mu hiç

gözaltı morlugunun felan çaresi pek yokta bunun çaresi vardır herhalde oluşma sebebi ne acaba yağ bezesi desem degil çünkü yağ bezeleri daha farklı oluyor bir tanıdıgımız var ondan biliyorum

bende sebebini bilmiyorum cildiyeye gidiyosun doğru düzgün bakmıyoki yağlanma var temiz tut diyo.onunla hiç alakası yok ama illaki vardır bunu geçirecek bi şey de ne işte adam akıllı bi güzellik merkezine gitmek lazım sanırım.ben lavanta içtim ama etki etmedi bunlara beyaz noktam vardı iki tane onlar geçti sadece.la rochenin göz altı c vitamini çok iyiymiş bunlara iyi gelir mi bilmiyorum. ben effaclar jel kullanıyorum bide duo alcam belki o da iyi gelir öyle olursa yazarım. hiç ama hiç hoş bi görüntü değil :KK43:

Gercektenmi arkadasim ya cünkü göz cevreme uygun gercekten bir krem bulamadim simdiye kadar morlugumda var cizgilerde var hersey var yani..ne yapsam dedigini mi alsam acaba bir yerdede okumustum iyi oldugunu belkide yine sen yazmistin:)

benim gözlatı morluklarımı açtı resmen inanamaıştım..tabi ki ömür boyu etkisi kalmıyor ,ama 1 sene kadar idare ediyor. ki benim öorlukların sebebi alerji ,buna rağmen iyi geliyor.

benim gözlatı morluklarımı açtı resmen inanamaıştım..tabi ki ömür boyu etkisi kalmıyor ,ama 1 sene kadar idare ediyor. ki benim öorlukların sebebi alerji ,buna rağmen iyi geliyor.

bizde hep kullaniriz nolcam:) ya simdi baska bisey kullaniyorum sinuc almassam mutlaka alacagim estr lauderinkini

bende sebebini bilmiyorum cildiyeye gidiyosun doğru düzgün bakmıyoki yağlanma var temiz tut diyo.onunla hiç alakası yok ama illaki vardır bunu geçirecek bi şey de ne işte adam akıllı bi güzellik merkezine gitmek lazım sanırım.ben lavanta içtim ama etki etmedi bunlara beyaz noktam vardı iki tane onlar geçti sadece.la rochenin göz altı c vitamini çok iyiymiş bunlara iyi gelir mi bilmiyorum. ben effaclar jel kullanıyorum bide duo alcam belki o da iyi gelir öyle olursa yazarım. hiç ama hiç hoş bi görüntü değil :KK43:

adım başı güzellik merkezi var öyle heryerede gidilmez çok ii bir yere gitmek lazım çünkü gözaltı çok hassas bir bölge yanlış bir tedavi uygularlar ufacık bir şey için sonra başımız ağrır devlet hastenelerindeki cilt doktorları inanın üstünkötü muayene ediyorlar anlaşmalı oldukları kozmetik firmalarının ilaçlarından verip gönderirler özelde gerçeten iyi bir cilt doktoruna gitmek lazım o zaman ilgilenirler

Cnm onlar yağbezesi değil ama bir çeşidi senin bahsettiğim şekilde bende de var. Lazerle geçiormuş araştırmıştım. Benim de göz çevrem çok sıkıntılı resim koyup konu açmak istiyorum. Ama resim koyamadm bir turlu nasıl resim konuliyo acaba ?

X