- 4 Haziran 2022
- 129
- 23
- 28
- Konu Sahibi 15082021es
Kusura bakmayın lütfen ilk bebeğim normal mi bilmiyorum günde 1 kez bazen hiç yapmıyor gazlı bi bebeğiz yardımcı olur mu acaba bilenler alerji durumu vs mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapıyorum ama bilgim yok. Öne çıkması adına. Umarım normaldir içinizi rahat tutunKusura bakmayın lütfen ilk bebeğim normal mi bilmiyorum günde 1 kez bazen hiç yapmıyor gazlı bi bebeğiz yardımcı olur mu acaba bilenler alerji durumu vs mi var
Çok teşekkürler inşallah bilen birileri çıkar umarım iyidir doktora gideceğim ama randevumuza daha var malesetYorum yapıyorum ama bilgim yok. Öne çıkması adına. Umarım normaldir içinizi rahat tutun
Yogurt süt peynir tükettin mjÇok teşekkürler inşallah bilen birileri çıkar umarım iyidir doktora gideceğim ama randevumuza daha var maleset
Kız tamam atıp durma. İlk fotoğraf yeterliydiBez örnekleri
En son Pazartesi tükettim ama çok sık tüketmiyorumYogurt süt peynir tükettin mj
Kız tamam atıp durma. İlk fotoğraf yeterliydi
Kusura bakmayın lütfen ilk bebeğim normal mi bilmiyorum günde 1 kez bazen hiç yapmıyor gazlı bi bebeğiz yardımcı olur mu acaba bilenler alerji durumu vs mi var
Benim çocuklarımda böyledi. Doktorumun bana söyledigi yumurta sarisi gibi oldumu çocuğun yeterince beslendiğini,normal olduğunu gösteriyorBez örnekleri
Renk değilde sümüksü bişeyler var onu soruyorum normal midirBenim çocuklarımda böyledi. Doktorumun bana söyledigi yumurta sarisi gibi oldumu çocuğun yeterince beslendiğini,normal olduğunu gösteriyor
Kanlı olmadığı ve yeşil olmadigi sürece normalRenk değilde sümüksü bişeyler var onu soruyorum normal midir
TeşekkürlerKanlı olmadığı ve yeşil olmadigi sürece normal
Gaita sonucu anlayan var mı acaba
Yeşil de normal yediklerinden olabilir.Kanlı olmadığı ve yeşil olmadigi sürece normal
Hayır yok gaita başka tahlil vermedikYanda referans değerler yok mu? Bir de bu gaita değil kan olabilir mi?
Hemogram yazıyor da.Hayır yok gaita başka tahlil vermedik
Pardon bu önceki tahlilmiş gaitada lökosit amip kisti görüldü yazıyoHemogram yazıyor da.
Kakada sadece rota bakılmış o da negatif
Pardon bu önceki tahlilmiş gaitada lökosit amip kisti görüldü yazıyo