• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli bakarmısınız??

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Kızlar saçımı 4 senedir açık sarı kullanıyordum sıkıldım ve beğendiğim için siyaha boyattım 5-6 ay oldu ama diplerimden kendi saçım açık renk çıkıyor açık sarıykende açık sarıdan koyu renk çıkıyordu artık dip boyasından kurtulmak istiyorum kendi saçıma döncem sizce kendi saçımın rengi ne küllü kumralamı boyatmalıyım?

Eklentiler

• _20161018_194732.webp
    _20161018_194732.webp
    11 KB · Görüntüleme: 194
ilk dikkatimi pp de yüzün gözüken fotoğraf varken buradakini karalaman oldu :)

bence saç rengin çok güzel. saçlarını uzat ve kendi renginde kullan. uçlarda aralara ışıltı attırırsın ya da ombre yaptırabilirsin. dipten kendi rengini bozmadan

ilk dikkatimi pp de yüzün gözüken fotoğraf varken buradakini karalaman oldu :)

bence saç rengin çok güzel. saçlarını uzat ve kendi renginde kullan. uçlarda aralara ışıltı attırırsın ya da ombre yaptırabilirsin. dipten kendi rengini bozmadan
Ne bileyim karaladım ya :KK76:
Kendi saçımı uzatmam 5 yılımı alır ya bu renge boyatıp kendi saçımın uzamasına bırakcam ama kendi rengimi çözemedim küllü kumral demi?

Kuaföre sor o tam rengini söyler sana fotoğraf üzerinden tam anlaşılmıyor. Küllü bi renge boyatıp üstüne ombre de kullanabilirsin. Böylelikle dip boyan geldiğinde kötü durmaz.

Kuaföre sor o tam rengini söyler sana fotoğraf üzerinden tam anlaşılmıyor. Küllü bi renge boyatıp üstüne ombre de kullanabilirsin. Böylelikle dip boyan geldiğinde kötü durmaz.
Kuaföre bırakcam artık kendi saçımın rengine en uygun renge boyayıp uçlara sarı balyaj attırcam bidahada hiç boyamadan kendi saçımın uzamasına bırakcam tesekkürler o_O

Eger boyadiginiz renk tam siyahsa geri acik renge donmek zor. Acma islemi uygulanmasi gerek o da sacinizi cok yipratir.

Eger boyadiginiz renk tam siyahsa geri acik renge donmek zor. Acma islemi uygulanmasi gerek o da sacinizi cok yipratir.
Siyah ama boyayalı 6 ay oldu ve öncedende tabanı açıcı olduğu için siyah akıyor birde yağla çok bakım yapıyorum açarken zorlanacaklarını sanmam iyi biyere gidip tam yaptırmayı düşünüyorum yanar derse geri adım atarim tabi

Siyah ama boyayalı 6 ay oldu ve öncedende tabanı açıcı olduğu için siyah akıyor birde yağla çok bakım yapıyorum açarken zorlanacaklarını sanmam iyi biyere gidip tam yaptırmayı düşünüyorum yanar derse geri adım atarim tabi
Yani görüsün guvenilir bi kuaforle ama bildigim kadariyla olmaz

ama sen uçlarını siyaha boyamışsın. bi daha açtırıp boşuna zarar verme bence :/

ama sen uçlarını siyaha boyamışsın. bi daha açtırıp boşuna zarar verme bence :/
canim uçlarını siyaha boyatmadımki oryalle açık sarı yapmışlardı 4 sene öyle kullandım sonra gittim üstüne siyah vurdurdum komple ama kendi saçım çıktıkça bu rengim çıkıyo alttan kötü duruyo

Ben fikrimi soyledim sadece. Kafanizi karistirmak istemem. Umarim istediginiz gibi olur

Back