Merhaba, geçtiğimiz günlerde "bacak bölgesindeki kabuklar ne kadar sürede dökülür" diye bir soru sormuştum. Ancak kimse cevap vermedi. Tatile gitmeme daha 1 ay var diyerek bugün 1 saatlik iğneli epilasyon yaptırdım. Bir hafta boyunca bacak bölgeme devam edeceğim. Acı eşşeğim düşük olduğu için 1 saatten fazla dayanamıyorum. Olur da benim gibi ileriye dönük planlar yapacaklara yardımcı olsun diye bu süreci burada paylaşacağım. Öncesi- sonrası fotoğrafları ve kabuk tutan bölgeyi aşama aşama fotoğraflayarak paylaşacağım. Umarım birilerine faydası olur.
Merhaba bende genital bölgeye başladım.İlk seansımı 9 haziranda yaptırdım 2. Seansı 6 Temmuz'da. 2. Seansda az vardı ama gittim yine de. Kışa bacağım için düşünüyorum yazın güneş gördükçe leke kalma ihtimali var dedi uzmanım. Sizde ne kadarı çıkacak merakla bekliyorum. Umarım kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız.
Merhaba bende genital bölgeye başladım.İlk seansımı 9 haziranda yaptırdım 2. Seansı 6 Temmuz'da. 2. Seansda az vardı ama gittim yine de. Kışa bacağım için düşünüyorum yazın güneş gördükçe leke kalma ihtimali var dedi uzmanım. Sizde ne kadarı çıkacak merakla bekliyorum. Umarım kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız.
İlk seans 64 dk sürdü ama dudak çevresi hariç sağlıklı değilmiş oraya yapmak.Sivilceli bir bölge vardı oraya ilk seans yapılamadı. 15 gün sonra sivilceli bölge için gittim ilk seansda yapılan yerlerde çıkana da (Ama çok azdı)yapıldı. 15 dakika sürdü. İlk seansım toplam 79 dk sürdü. 2. Seans 20 dk çıktı. Termoliz mi bilmiyorum sorarım bi daha ki seansta.
Merhaba, ben sadece bir seans ve bir saatlik işlem yaptırdım. İkinci seansa gittiğimde uzmanıma bir ay sonra tatile gideceğimi söyledim o da işlem yapmayı reddetti iz kalır diye. Kısacası ben de bacağıma eylülde başlayacağım. Bu arada ilk seansta yapılan kabuklar 14 günde tamamen döküldü.
Merhaba, ben sadece bir seans ve bir saatlik işlem yaptırdım. İkinci seansa gittiğimde uzmanıma bir ay sonra tatile gideceğimi söyledim o da işlem yapmayı reddetti iz kalır diye. Kısacası ben de bacağıma eylülde başlayacağım. Bu arada ilk seansta yapılan kabuklar 14 günde tamamen döküldü.
Merhabalar son durum nedir merak ettim. Kızarıklıklar ne kadar sürede tamamen geçti ve ne kadar azalma oldu? Bir de Eylülde yeniden başladınız mı?
Ben de yanlış hatırlamıyorsam ekim 2017 gibi başladım ocak 2018'e kadar parça parça seanslar alarak yarım bacak iğneli epilasyon yaptırdım. Dizden aşağı batıklar hariç komple çalışıldı ve yarı yarıya azaldı gibi. Yaz yaklaşınca bıraktım. Kızarıklıklar zamanla hafifledi ama özellikle yazın güneş gördükçe, bronzlaştıkça geçti.
Bu ay yeniden başladım. Ayrıca kol için de başlayacağım. İnşallah bu yaza kadar bitecek.