Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli anlatımla pigmentasyon yaparak saç yeşillenmeden saçı 2 ton koyusuna boyamak

Mrb benimde sormak istediğim bir şey var yardımcı olursan sevinirim cnm ..
şu an saçlarım açık küllü platin ve artık doğal saç rengime yani koyu küllü kumral a dönmek istiyorum ama nasıl boyayı kullanmalıyım ne yapmalıyım yeşillenme olmasından korkuyorum tabi bir de hiç sevmediğim kızıl olmasından .. :18:

Meraba ben de saçımı içinde kızıl olmayan bir renk yapmak istyorum dipleri kendi rengim uçlarında sarı ışıltılar var acaba bu wella koleston perfect 6.7ye boyasam istediğim sonucu elde edebilir miyim?

Dicleli saclarimin dip tonunu tutturamayinca çok renkli oldu saçlarım diplerim yani ben koyu yapiyim dedim roflelerim araçlardan hoş dursun diye koyu sarı ve karamel rengi karıştırıp sürdüm yeşil oldu 2 gün ağladım su an nasıl eski halime dönerim ne yapmalıyım yesillikten nasıl kurtulcam yardım lutfennnnn

Nasıl kurtulsun yesillukten benimde kurtulmm lazım lütfen

slm yorumlarınızı okuyorum ve çok beğeniyorum.Samimiyetinize inanarak ben de bilgi almak istiyorum.Saçlarımı evde kendim boyuyorum.Bir türlü uygun bir renk tutturamadım.Kuaföre gidip düzgün bir renk yaptırmaya karar verdim,KUAFÖR SAÇIMI KUSTURUP alix 7.8 yarım 8.8 tam tüp karıştırıp boyadı çok doğal güzel bir renk oldu saçlar akınca çok mat bir renk oluştu.kuaförüm 7.8 karamele boyayıp üstüne çok sık olmayan röfle yaptı.çok doğal olmayan bir renk oldu.su an röflemi beğenmiyorum.Loreal majirel 8.1 e ya da 9.1 e
boyamak istiyorum.Acaba hangi renge boyayayım amacım biraz küllü bir renk elde etmek.yeşillenme olur mu acaba?

merhaba benim sacım suanda karamel rengi diplerim ise siyah saçımı sea color 7.8 ile boyamıştım.saçımın küllü sarı olmasını istiyorum ama bunu nasıl yapabilirm diplerle beraber bunu nasıl yaparım ?

Peki ben açık kumral yapmak istiyorum pigmentasyonu ne renkle yapmam lazım :2:

bende sarıdan sonra bakır kahveye döndüm dipler güzel tuttu ama uçlar hemen aktı pigmentasyon yapmakta sonradan aklıma geldi boya akan yerlere pigmentasyon yapsam olur mu acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Saçlarım açık kumral. Sağolsun röfleden önce kuaför sarıya boyayıp röfleyi öyle attı , simdi arka fonda hiç sevmediğim bir renk oldu ... Ama röfle rengim çok güzel ... Pigmentesyon yaparsam hepsi kapanacak, cila yaparsam röfle rengi değişecek, benim be yapmam gerekiyor? İstediğim ara renk küllü sarı ya da küllü açık kumral

merhabalar gecen ramazan bayramında neva color 6.7 ile saçlarım boyadım çikolata kahveymiş ama sacımda herhangi bir değişiklik olmadı sacım suanda hemen hemen öyle ve ben sacımı
Eki Görüntüle 932249 boyle istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ne oneririsiniz bu rengi nasıl elde ederim

merhaba doğru yerden mi yazıyorum şu an bilmiyorum ama, bana yardımcı olabilirsin sanırım. saçlarım şu an 5 renk falan galiba hem de kuaforümün mükemmel becerisiyle. bu şekilde hiç iyi hissetmiyorum. saçımda ton farklılıkları vardı yanlış boyama sonucu 3 tondu. dipler kahve kızıl gibi orta kısım tarif edemeyeceğim bakırımsı kumral ya da kahve, yani farklı bi renk, uçlar ise tamamen bakır. ve bu saçın üstünde sarı balyajlar krepe balyaj. artık siz düşünün durumu ( kuaföre verilen onca para. tekrar kuaföre gidemem sorunu kendim çözmeliyim ama nasıl yapabilirim hiç bi fikrim yok ? yardımcı olursanız mutlu olurum. şimdiden teşekkürler :)

1. acil yardım lütfenkuaför saçıma oryalle actı turuncu sarımsı bi renk oldu bunu karamel yada 1 2 ton koyu nasıl yaparım ....

Mrblar öncelikle ellerinize saplık nede guzel yapmış ve yardımcı olmuşsunuz bende yeşillenen saçlara sahibim ne yazık ki en son kumral saçın üstüne koleston küllü kumral ile boyadım ve sonuç hüsran komple yeşil oldum ve küllü kumral hayalimden varzgeçtim orta yında güzel bi kahve yada bal ve krem karamele karar vericem inşallah bu yuzden bi daha saçımı açıp mı boyamam lazım yoksa sizin pigmentasyonu uygulayıp boyadansa olurmu bide ben tam anlamadım pigmentasyonu asıl yapmak istediğimiz boyayla mi yapıyoruz eğer yardımcı olacaksa fotoda atabilirim şimdiden çok tşkler

Merhaba,

Bayadır girmiyordum, eğer hala sormak isterseniz buyrun lütfen?

Rica ederm her zaman giremezsiniz tabiben saçımı küllü kumral boyadım yeşillendi şimdi komple akıttım alttaki sarılar çıktı karamel tonlarında boyamak istiyorum ama tutarmı bilmiyorum dibin koleston 7.0 kumral ama baya koyu çıktı tabi o çok akmadı diplerimi 20 volüm uçlarını 30 volumle boyamam gerektiği söylendi nasıl yapmam gerkir tutar mı boyayacağım boya igora 7.450 orta kumral altım karamel rengi

Merhaba,

Bayadır girmiyordum, eğer hala sormak isterseniz buyrun lütfen?
merhaba size danışmak istedim,yardımcı olursanız çok sevinirim. orta boyda platin sarı saçlarım var. diplerimi açıp boyadım, 7 cm kadar diplerim şu anda koyu sarı renkte 8 numara gibi. uçlarım ise grileşti ve gri platin rengi. ben saçlarımı ana saçım gibi bal köpüğü gibi açık sıcak kumrallara dönmek istiyorum... uçlar gri-platin olduğu için ne yapacağımı şaşırdım. önce pigmentasyon daha sonra boyama yapmak istiyorum. şu anki rengim bu ve istediğim renklerde fotolarda var. ne önerirsiniz grileşmiş saç uçlarını kapatmak için ?

Merhabalar banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Saçım bu renk ve karamel tonlarına geçmek istiyorum. Ne renk boya kullanmam gerekir. Pigmentasyon yapmam gerekir mi

Eklentiler

• IMG_20200717_160759.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…