(REsimli )ameliyat olalı 1.5 sene oldu tekrar ameliyat gerekli

Muhammed dilberden herkez memnun 2-3 kere yanlis ve bilmeyen doktora gitcegine isini bilen ve bilgili birine yaptirmakta fayda var bende Muhammed beyi dusunuyom ankaraya gelcekmis :)

Eğer sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa kesinlikle tekrar ameliyat olmayın.
Makyaj hilesile gayet güzel kapatılabilecek küçük bir sorun görünüyor, o da sadece ön profilden.
cnm makyajla dediğin gibi belli olmuyor ama kemikler açıldığında ilerde benim için sorun olur diye düşünüyorum nefes almamıda engelliyo çünkü birde makyajsız kötü hissediyorum cnm

Canım valla aynı benim bırnum. Ama doktorum gerek yok dedi bana hatta benim burnum daha çökük gibi. Foto atarım. Ben 2. Ameliyatı düşünmüyorum

Canım valla aynı benim bırnum. Ama doktorum gerek yok dedi bana hatta benim burnum daha çökük gibi. Foto atarım. Ben 2. Ameliyatı düşünmüyorum
benım gözümün altında sert bişey oldu küçük oda beni rahatsız edio cnmn burun ameliyatından sonra oldu birazda onun için istiyoruym .resmini atabilirmisin merak ettim

Burnunuz yandan cok hos gercekten, sadece onden biraz bozulmus gorunuyor o da felaket degil yani abartilacak bir sey yok. Ne burunlar var revizyon gerektirecek. Goruyoruz burda canim insallah her sey gonlunce olsun :)

Burnunuz yandan cok hos gercekten, sadece onden biraz bozulmus gorunuyor o da felaket degil yani abartilacak bir sey yok. Ne burunlar var revizyon gerektirecek. Goruyoruz burda canim insallah her sey gonlunce olsun :)
Çok teşekkür ederim CNM ameliyatımı erteledim birazcık .yandan evet belli olmuyor önde belli oluyor.bozmasından korkuyorum

benım gözümün altında sert bişey oldu küçük oda beni rahatsız edio cnmn burun ameliyatından sonra oldu birazda onun için istiyoruym .resmini atabilirmisin merak ettim
Yarın atarım canım. Gözümün altında bi şey olmadı ama benide ameliyattan sonra oldu yamukluk

merhaba resimlerinizi inceledim burun ucunun ve sırtının düzeltilmesi lazım,
burun sırtında çökme olmuş ve burun ucu da biraz etli kalmış bu tabi nacizane benim düşüncem ama ameliyat olmak istemiyorsanız geçici olarak burun dolgusu yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…