(REsimli )ameliyat olalı 1.5 sene oldu tekrar ameliyat gerekli

Muhammed dilberden herkez memnun 2-3 kere yanlis ve bilmeyen doktora gitcegine isini bilen ve bilgili birine yaptirmakta fayda var bende Muhammed beyi dusunuyom ankaraya gelcekmis :)

Eğer sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa kesinlikle tekrar ameliyat olmayın.
Makyaj hilesile gayet güzel kapatılabilecek küçük bir sorun görünüyor, o da sadece ön profilden.
cnm makyajla dediğin gibi belli olmuyor ama kemikler açıldığında ilerde benim için sorun olur diye düşünüyorum nefes almamıda engelliyo çünkü birde makyajsız kötü hissediyorum cnm

Canım valla aynı benim bırnum. Ama doktorum gerek yok dedi bana hatta benim burnum daha çökük gibi. Foto atarım. Ben 2. Ameliyatı düşünmüyorum

Canım valla aynı benim bırnum. Ama doktorum gerek yok dedi bana hatta benim burnum daha çökük gibi. Foto atarım. Ben 2. Ameliyatı düşünmüyorum
benım gözümün altında sert bişey oldu küçük oda beni rahatsız edio cnmn burun ameliyatından sonra oldu birazda onun için istiyoruym .resmini atabilirmisin merak ettim

kızlar daha önce forumda sorunumu paylaşmıştım ama doğru düzgün yardımcı olan olmadı doğal olarak resim koymadığım için .şimdi sizlerden rica ediyorum gerçekten kaç gündür morelim çok bozuk .burnum beni rahatsız ediyordu ve ben ilk ameliyatımdan sonra hiç doktora gitmedim kontrole .ameliyat olmadan önce benım sorunum burnum küçükken bisikletten düştüğüm için kırılmıştı ve nefes alamıyordum sol taraftan ve ince uzun biraz burnum vardı ama görüntüsünden rahatsız değildim .hatta doktoruma seklıyle oynamayın demiştim ameliyat öncesi herneyse biraz kısaltmış burnumu .ALlahtan yukarı kaldırmamış sınırda .şimdi 1 .5 sene sonra doktoruma gttim ve bana dediği ben sorunumu söylemeden ne olmuş buruna dedi tekrar ameliyat lazım dedi .tekrar kırması gerekiyormuş .yanları açılmış dedi burun üst kısmına ne deniliyor burun sırtımı orası düzgün dedi .bende korktum doğal olarak .burnum ya kısalırsa ıkıncı ameliyat sonrası .doktora dedim ben kısalmasını istemiyorum die ya yıne kısalırsa naparım ben o zaman bu sorunu yasayan bana yardım etcek olan varmı kızlar lütfen yardım edin.benim burnumun sorunu ne sızce ben tam anlayamadım doktorun dediği sorun basit bişeymi . yanlkarı sıkılıycam dedi bişey anlamadım yorumlarınızı ve yardımlarını bekliyorum son resimlerim
Burnunuz yandan cok hos gercekten, sadece onden biraz bozulmus gorunuyor o da felaket degil yani abartilacak bir sey yok. Ne burunlar var revizyon gerektirecek. Goruyoruz burda canim insallah her sey gonlunce olsun :)

Burnunuz yandan cok hos gercekten, sadece onden biraz bozulmus gorunuyor o da felaket degil yani abartilacak bir sey yok. Ne burunlar var revizyon gerektirecek. Goruyoruz burda canim insallah her sey gonlunce olsun :)
Çok teşekkür ederim CNM ameliyatımı erteledim birazcık .yandan evet belli olmuyor önde belli oluyor.bozmasından korkuyorum

benım gözümün altında sert bişey oldu küçük oda beni rahatsız edio cnmn burun ameliyatından sonra oldu birazda onun için istiyoruym .resmini atabilirmisin merak ettim
Yarın atarım canım. Gözümün altında bi şey olmadı ama benide ameliyattan sonra oldu yamukluk

merhaba resimlerinizi inceledim burun ucunun ve sırtının düzeltilmesi lazım,
burun sırtında çökme olmuş ve burun ucu da biraz etli kalmış bu tabi nacizane benim düşüncem ama ameliyat olmak istemiyorsanız geçici olarak burun dolgusu yaptırabilirsiniz

X