(REsimli )ameliyat olalı 1.5 sene oldu tekrar ameliyat gerekli

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
kızlar daha önce forumda sorunumu paylaşmıştım ama doğru düzgün yardımcı olan olmadı doğal olarak resim koymadığım için .şimdi sizlerden rica ediyorum gerçekten kaç gündür morelim çok bozuk .burnum beni rahatsız ediyordu ve ben ilk ameliyatımdan sonra hiç doktora gitmedim kontrole .ameliyat olmadan önce benım sorunum burnum küçükken bisikletten düştüğüm için kırılmıştı ve nefes alamıyordum sol taraftan ve ince uzun biraz burnum vardı ama görüntüsünden rahatsız değildim .hatta doktoruma seklıyle oynamayın demiştim ameliyat öncesi herneyse biraz kısaltmış burnumu .ALlahtan yukarı kaldırmamış sınırda .şimdi 1 .5 sene sonra doktoruma gttim ve bana dediği ben sorunumu söylemeden ne olmuş buruna dedi tekrar ameliyat lazım dedi .tekrar kırması gerekiyormuş .yanları açılmış dedi burun üst kısmına ne deniliyor burun sırtımı orası düzgün dedi .bende korktum doğal olarak .burnum ya kısalırsa ıkıncı ameliyat sonrası .doktora dedim ben kısalmasını istemiyorum die ya yıne kısalırsa naparım ben o zaman bu sorunu yasayan bana yardım etcek olan varmı kızlar lütfen yardım edin.benim burnumun sorunu ne sızce ben tam anlayamadım doktorun dediği sorun basit bişeymi . yanlkarı sıkılıycam dedi bişey anlamadım yorumlarınızı ve yardımlarını bekliyorum son resimlerim

Canim cok gecmis olsun yandan baktgmda kısa ve cirkin bir burnun yok inanki gayet yuzune ve cenene uyumlu duruyor evet öndn bi deforme durumu mevcut doktor ameliyat ddyse ve şekliyle hç oynanmaycksa olmalsn :) yoksa gayet guzel burnun

burun gayet güzel yandan..önden bakınca bir hasar var belli, nasıl oldu bu durup duruken olmaz gece bir yeremi çarptın naptın cnm

Canim cok gecmis olsun yandan baktgmda kısa ve cirkin bir burnun yok inanki gayet yuzune ve cenene uyumlu duruyor evet öndn bi deforme durumu mevcut doktor ameliyat ddyse ve şekliyle hç oynanmaycksa olmalsn :) yoksa gayet guzel burnun
teşekkür ederim cnm doktora üstüne basa basa söyledim ve söylerken inan gözlerim doldu kısalmıcak dimi diye çünkü ben ameliyat sonrası çok zorlu süreç geçirdim tekrar ameliyat olcaksın deyince çok korktum ucunda felan sorun yok dedi sadece yanlar açılmış dedi kırıp onu yapcam dedi. nasıl oldu bu dedi sanki suçlu benmişim gibi çok korkuyorum .ya kısalırsa burnum diye .güvenim kalmadı

burun gayet güzel yandan..önden bakınca bir hasar var belli, nasıl oldu bu durup duruken olmaz gece bir yeremi çarptın naptın cnm
ben burnum hep orta kısmı şiş heralde geçer diye bekliyordum cnm ama bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı o yüzden doktora gittim gerçekten ilk ay felan orda bir sorun yoktu ama bende bir yere çarpmadım eminim kendimden nasıl oldu bende bilmiyorum sence yine müdahale edilirse kısalırmı burnum ve neden yıne kırmak istiyor kırmadan neden yapamıyorki:KK43:başka doktora gitmektende çekiniyorum oda kafasına göre oynar die napıyım sence fikir ver

ben burnum hep orta kısmı şiş heralde geçer diye bekliyordum cnm ama bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı o yüzden doktora gittim gerçekten ilk ay felan orda bir sorun yoktu ama bende bir yere çarpmadım eminim kendimden nasıl oldu bende bilmiyorum sence yine müdahale edilirse kısalırmı burnum ve neden yıne kırmak istiyor kırmadan neden yapamıyorki:KK43:başka doktora gitmektende çekiniyorum oda kafasına göre oynar die napıyım sence fikir ver

anladım cnm geçmiş olsun.. olur olur Allah boyle dert versin trafik kazass vs olmasında bu bişey değil, ufak bir revizyon yapacaklar sana..

kısalma olmaz aynı doktorun yapması sorunu ve tekniğine aşina olduğundan daha avantajlı ayrıca fiyatta da indirim yapar aynı doktor olduğu için..

eğer doktorun tanınan tecrubeli en az yardımcı doçent olan bir doktorsa aynı doktora yaptır.. ama tecrubesiz operator kasap bir doktorsa başka doktora gitmekte fayda sonucun daha vahim olmaması açısından

anladım cnm geçmiş olsun.. olur olur Allah boyle dert versin trafik kazass vs olmasında bu bişey değil, ufak bir revizyon yapacaklar sana..

kısalma olmaz aynı doktorun yapması sorunu ve tekniğine aşina olduğundan daha avantajlı ayrıca fiyatta da indirim yapar aynı doktor olduğu için..

eğer doktorun tanınan tecrubeli en az yardımcı doçent olan bir doktorsa aynı doktora yaptır.. ama tecrubesiz operator kasap bir doktorsa başka doktora gitmekte fayda sonucun daha vahim olmaması açısından
CNM DOKTORUM SU AN ÖZEL- FATİH HASTANESİNDE GÖREVE BASLAMIŞ HASTANE DEĞİŞTİRMİŞ DİĞER HASTANE YER DEĞİŞTİRDİĞİNDEN DOLAYI DİYOR NE KADAR DOĞRU BİLMİORUM TABİ DEDİKLERİ

hımm anladım, aynı doktor nazını daha çok çeker gibi geliyor. tercih senin tabiki bişey diyip vebal altında kalmayalım. iyice düşün taşın cnm

hımm anladım, aynı doktor nazını daha çok çeker gibi geliyor. tercih senin tabiki bişey diyip vebal altında kalmayalım. iyice düşün taşın cnm
BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM CNM FORUMDA GEZİNDİM BAYA Bİ ÇOK İYİ DOKTORLAR A GİDİP İKİNCİ YADA 3 AMELİYATLARI OLANLARDA VAR BU NEYDEN KAYNAKLANIYOR ANLAMADIM TABİ

Aynı Dr revizyon olma burnunda çöküntü var gibi ..direk muhammet dilbere git harika olur aynı Dr yapsaydi zaten bu hale gelmzdi

Valla bence hic ugrasma burnunu gayet hoş yapmış adam bunlar ufak sorunlar canım yani illa kısalmasın dersen doktor da kısaltmaz bence kim ister ki hastasını memnun etmemek :) ayrıca nedir bu muhammet d. tutkusu şu formda ya valla artık birine seslencek olsak muhammet diycez adamın adı rüyalarıma gircek artık :KK70: bence doktoruna güveniyosan ol ama içinde şüphe varsa olma tabi güven önemli en başta :)

Valla bence hic ugrasma burnunu gayet hoş yapmış adam bunlar ufak sorunlar canım yani illa kısalmasın dersen doktor da kısaltmaz bence kim ister ki hastasını memnun etmemek :) ayrıca nedir bu muhammet d. tutkusu şu formda ya valla artık birine seslencek olsak muhammet diycez adamın adı rüyalarıma gircek artık :KK70: bence doktoruna güveniyosan ol ama içinde şüphe varsa olma tabi güven önemli en başta :)
Forumda bir kaç doktor ismi gezio zaten sürekli onlarda baya uçuk fiyatlar istemiş CNM. B'nde napcmm bilmiyorum büyük ihtimal kendi doktoruma locam Cumartesi kötü olursalar hastanenin önünde bu doktor kör die bağırırım artık:-) ;-p

Valla çoğu güzel yapan doktorun adını buraya yazmıyolar diye kötü doktor olmaz onlarda yani buraya yazılan doktorlar maşallah her amelyatta bi araba alıyolardır :KK70: ben şahsen bu kadar abartıyı onaylamıyorum biri doktor da biri değilmi ucuza yapınca

Valla çoğu güzel yapan doktorun adını buraya yazmıyolar diye kötü doktor olmaz onlarda yani buraya yazılan doktorlar maşallah her amelyatta bi araba alıyolardır :KK70: ben şahsen bu kadar abartıyı onaylamıyorum biri doktor da biri değilmi ucuza yapınca
Çok iyi doktora gidip ikinci üçüncü ameliyat olanlarda var forumda

Eğer sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa kesinlikle tekrar ameliyat olmayın.
Makyaj hilesile gayet güzel kapatılabilecek küçük bir sorun görünüyor, o da sadece ön profilden.

X