resimli/45.gun ancak burnum yamuk :( yardimm :(

ne kadar estetik olan arkadaşım varsa hepsinin bi tarafında daha fazla ödem oldu yamuk durması ondan ben olalı 20 gün oluyo aynı şekilde bi tarafta daha fazla ödem olduğu için hafif eğri gibi duruyo telaşlanma yani 6 ay sabredip bekliyicez :) doktorun masaj yapmanı söyledi mi masaj yapınca indiğini hissediyorum ben çünkü çok etkili oluyo

Benim de 18.günüm..2. Ameliyatımdı..çok mutsuzum..animasyon önermediği için dr um,anlatmaya çalıştım ne istediğimi..ama bir önceki bile daha iyiydi bundan..söylüyorum memnuniyetsizliğimi sürekli ödem şiş falan diyo..sanki burnumu küçültmemiş,tam tersi yontarak büyütmüş..eski fotolarıma bakıyorum daha ince burnum..şu an ise patlıcan gibi..çok mutsuZum..bir daha kontrole bile gitmek istemiyorum..:-( benim durumumda olan var mı?

Canım nasıl masaj yapiyorsun?ben de oldum eğer ödemlere iyi geliyorsa bende yapiyim:))

Canım nasıl masaj yapiyorsun?ben de oldum eğer ödemlere iyi geliyorsa bende yapiyim:))
Burnumun yan kanadındaki ödemli yerden hafif bastırıp yanağa doğru devam ediyorum bastırmaya.Hatta doktorum korkma baya bastırabilirsin ödemli yere dağılır demişti ama yeni yeni iyice bastırıyorum :) ama doktoruna bi sor canım çünkü herkese önermiyolar ya da farklı masaj öneriyolar.Masajın illa faydası oluyo

Benim doktor eylülde gelicek tatilde Ancak eylülde sorabilirim Ama cevabın için çok teşekkür ediyorum canım:) Doğru söylüyorsun canim hiçbirşey demedi bu konuyla ilgili simdi yanlış birsey yaparim da en iyisi o gelene kadar beklemek tekrar teşekkür ediyorum canım sağol:)

Evet hakikaten Masaj yapınca daha iyi duruyor. Ancak benm kemer kısmında yamuklugun tam karşısında boşluk var gibi canım. Sende de var mi o durum :) yanı sol kemerim sağa gore daha hassas. Elimle elledigimde sanki kemik yok gibi

Bende de öyle canım ödemden orda hiç kemik yokmuş gibi geliyo hele sabah uyanınca şiş olduğu zaman.Ama 25.günüm bugün gitgide indiğini yeni hissediyorum inşallah hepimizin bi an önce geçer şişleri :)

Rica ederim canım bi de ben biodermanın kremini duymuştum ödemi hızlı geçiren doktoruma sordum kullanabilirsin hiç bi sorun olmaz dedi yeni kullanıcam etkisini bilmiyorum ama onu da bi araştır tam adını da bulup atarım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…