RESiMLI 2 AYLIK BURNUM RESiMLI

medine bende nerelerdesin diye dusunuyordum:))) kaybolmustun ortadan tabi yaptirdin fistik gibi burnu unuttun bizleri di mi:) Ekledigin sonr esimde cok hos duruyor, ondende eklersen tam bir yorum yapabilirim, cokkk gecmiş olsun tekrar bak eski burnunla alakası yok artık:)

tuonella yorumun icin sagol canim, kiz unuturmuyum, ama sisliklerin inmesini bekliyorum daha, onde gorunen cukur hala var, dr icten dikis oldugunu soyledi, duzelmezse bi sivi enjekte edecekmis, ve burun deliklerim biraz farksiz cok canimi SIKIYOR, bunun da caresi vardedi dr, hersey benimi buluyor dedim kendi kendime, ne yapacaksa merak ettim , bunlar bi duzelsin ekliycem resimlerimi.yerimseniben

tuonella yorumun icin sagol canim, kiz unuturmuyum, ama sisliklerin inmesini bekliyorum daha, onde gorunen cukur hala var, dr icten dikis oldugunu soyledi, duzelmezse bi sivi enjekte edecekmis, ve burun deliklerim biraz farksiz cok canimi SIKIYOR, bunun da caresi vardedi dr, hersey benimi buluyor dedim kendi kendime, ne yapacaksa merak ettim , bunlar bi duzelsin ekliycem resimlerimi.yerimseniben

tamam canım en onemlisi kendini mutlu iyi hissetmen gerisi zaten duzeltilir :)hihoyyyt

benimde gözüm sürekli seni aradı merak etmiştim. çok güzel olmuş gerçekten. değişmiş.ifaden bile değişimiş. hayırlı olsun.

şişliğinden bırazdaha kalkık ve etli görülüyor sanırsam ama zamanla düzelicektir eminim çok güzel olmuş bu arada :)

nm gayet güzel görünüyor şişler indikçe oturmaya başlamış burnun bence baya güzelllll olcak bi kaç aya:)

X