• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimleriyle ucuz parfümler buyurun arkadaslar...

nurpare41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
568
6
96
Almanya
Ucuz parfümlerin resimlerini koyacagim begendigim siselerini daha sonra kullandiklarimdan hangilerinin güzel hangilerinin kalici oldugunu yazacagim.Memnun kalirsam kucak dolusu parayi birtaneye verecegime bes tane degisik bunlardan alirim...Simdilik sise olarak begendiklerimm üc tane siparis verdim gelince bakacagim artik...hihoyyyt

Eklentiler

• $FallingStar.jpg
    $FallingStar.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 111
  • $Laurentia.jpg
    $Laurentia.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 111
Bakarmisiniz siselerine bayildim fiyatlarida bir okadar ucuz heyecanla bekliyorum verdigim siparislerin gelmesini...:sm_cool:

Eklentiler

• $Rosetta.jpg
    $Rosetta.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $InspiraDonna.jpg
    $InspiraDonna.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $Blue_Sky.jpg
    $Blue_Sky.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 98
Canım bu parfümleri nerden şipariş ettin, fiatlarını nasıl öğrendin.Birde kokusuna hiç bakmadan mı aldın? en azından kullanan birinin fikrini sorsaydın.Ya kokuları çok kötüyse,ucuz bile olsa para veriyorsuın yazık olmasın sonra....:kahve:

Canım bu parfümleri nerden şipariş ettin, fiatlarını nasıl öğrendin.Birde kokusuna hiç bakmadan mı aldın? en azından kullanan birinin fikrini sorsaydın.Ya kokuları çok kötüyse,ucuz bile olsa para veriyorsuın yazık olmasın sonra....:kahve:

Canim internetten siparis ettim kokusunu sorabilecegim kimse yok simdilik üctane siparis verdim yalniz orda alanlara baktim hep pozitif yazmislar kötü diyen kimse yok bakalim zaten üctanesi fazla bisey tutmadi artik sansa ama alinca kokladigim gibi buraya yazacagim durumu... Ben siselerine bayildim kokularini bilemem artik dedigim gibi sansa.

Eklentiler

• $Fatal_Snake_Blue.jpg
    $Fatal_Snake_Blue.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $f5d3_1_sbol.jpg
    $f5d3_1_sbol.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $!BNm-(nwBmk~$(KGrHgoH-DwEjlLl)fO9BJqnVofKfw~~_1.jpg
    $!BNm-(nwBmk~$(KGrHgoH-DwEjlLl)fO9BJqnVofKfw~~_1.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 114
GErçekten hoş görünüyorlar , hangi site ve fiyatları nedir msj atabilirmisiniz .
2009 da açmışsınız konuyu heralde bitirmişsinizdir pafümlerinizi :) geldikten sonra fikirlerimi yazacağınızdan bahsetmişsiniz.
Merak ettim doğrusu ?

Back