resimlerimi silemiyorumm yardım edn kızlar ltfen :/

• Konu Sahibi Konu Sahibi rKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rKn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Konya
kızlar ben imageshack.us adlı siteden oncden resimlerimi upload etmiş sonra not defterine kydetrmiştim işime yarayınca alayım diye ama o resimler silnmiyor onları oradan nasıl silebilrim birisi alrsa dye krkuyorum off lütfen yrdım edin :( :(

belirli sure sonra siliniyor zaten ama siz nasıl sileceksiniz bilmiyorum:26:

Fotoğrafları kaydedince paylaşmak için verilen linkin yanında silme linki de verilmedi mi ?

2 yıl olmustu kızlar gecenlerde grdiğimde linke 4 resmim vardı ve bir linke grdim digerleride gsterliyodu syfada smdi de link yok cdden bkıyorum blurum birazdan ama off

Linki bulmaktan başka çareniz yok benim bildiğim, çünkü sisteme mesaj atsanız bile cevap almanız imkansız gibi.

linki bldum elimde ..üye de oldum demin ama silnimiyor :(

Silme talebini yolladıktan 48 saat sonra cevap geliyor.. Silme talebini yolladığınız zaman ne çıktı karşınıza ?

silme talebi yok ki canm :( yni üye oldum blki o yüzden msj attımm
linki verdim ve resimdeki benim ve silnmesini istiyoum lütfen dedim...

Bu mesajınıza olumlu cevap geleceğini düşünmüyorum ki sizin gibi bir çok insan gün içerisinde aynı talepte bulunuyordur. Ayrıca resim paylaşımında bulunurken ve üye olurken bunu kabul ederek üye ettiriyorlar siteler. Sözleşme diye bir yer var ve burada yazıyor.

Silme linkine ve eski üyelik bilgilerinizle haledebilirsiniz ancak.. Bunun dışında bir yol var mı bilmiyorum, hukuksal yol dışında.

Back