- Konu Sahibi pentsinbad
Merhaba, GSF Resim bölümünde okuyorum ve artık bir yerlerden başlamam gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda resim yaparken çeşitli denemeler yapmaktayım. Yaptıkça yenilerini koyabilirim. Yorumlarınızı da almak ayrı bir keyif olabilir tabii ki...
Yeni üye olduğum için buraya pek hakim değilim. Şimdiden olabilecek aksaklıklar adına özür diliyorum.
Manzara resmi 70 x 100 ebatlarında olup yağlı boya çalışmamdır ve Yalova / Termal Atatürk Köşkü yakınlarından bir karedir. ( 750tl )
Kırmızılı dekoratif tabloysa 50 x 60 ebatlarında olup akrilik çalışmamdır. (Adımı yazdığım kısım ise silikleştirilmiştir. ) ( 250 tl )
Portre yaptığım röprodiksiyon olup satmayı düşünmediğim bir çalışmamdır.
Son olarak yapmış olduğum soyut çalışma ise 60 x 80 ebatlarında karışık tekniktir. ( 600 tl )
Teşekkürler...
Yeni üye olduğum için buraya pek hakim değilim. Şimdiden olabilecek aksaklıklar adına özür diliyorum.
Manzara resmi 70 x 100 ebatlarında olup yağlı boya çalışmamdır ve Yalova / Termal Atatürk Köşkü yakınlarından bir karedir. ( 750tl )
Kırmızılı dekoratif tabloysa 50 x 60 ebatlarında olup akrilik çalışmamdır. (Adımı yazdığım kısım ise silikleştirilmiştir. ) ( 250 tl )
Portre yaptığım röprodiksiyon olup satmayı düşünmediğim bir çalışmamdır.
Son olarak yapmış olduğum soyut çalışma ise 60 x 80 ebatlarında karışık tekniktir. ( 600 tl )
Teşekkürler...
Eklentiler
Son düzenleme: