• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki renkler nedir ve evde boyayablir miyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasret51
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hasret51

Ziyaretçi
arkadaslar merhabalar ben almanyadan katiliorum. sizlerden yardim bekliyorum.
bu renklere evde kendim nasil ulasabilirim bilgilerinize ihtiyacim var.benim sac rengim koyu kumral,göz rengim mavi.
resimleri ekleyim ben bir bakin..bu renkler hakkinda bilginiz vardir insallah.bu renkler cok hosuma gitti.ama henüz secim yapamadim
hangisi die.üc renkte hosuma gitti.simdiden tesekkürler hepinize.

beyonce7xg2.jpg

w828.png

beyoncehairlacefront2cv7.jpg

w577.png

huffington17792154beyonqy0.jpg

w1012.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet araştırmalarıma dayanarak yazıyorum Loreal saç boyası kullanıyormuş L'OREAL EXCELL 10 CHOCOLATE ve BROWN 5.15 yazıyor

cok ama cok tesekkür ederim insallah burada bulabilirim.ama bilmiorum kuaföre gitmeden tutturabilirmiyim kendim evde.ikisini birden katilip mi kullaniliorki boyalar acaba yoksa birimi kullanilmis..bilgilendirsen sevinirim.

Açık renkleri elde elmek için kahverengi boyanını içine bir ton açık boya karıştırmış olabilirler

canim ben bugün o boyalara baktim ama anlamadim pek birsey.hepside koyu boyalar o renklere nasil ulasilacakki hic bilmiorum acaba kuöföre mi gitsem ki ?hic bilmiorum.genede benim icin cok ugrastin cok tesekkür ederim..

Evde yapamam diyorsan kuaföre git ozaman riskli çünkü

evet bencede..resmi de götürüyüm bu renkten istiyorum deyim yaparlar belki.cok saolasin fikirlerin icin.

1 ve 3. resimdekiler düz boya değilki
sadece 2. foto düz boya

sen evde yapamazsın yani 1we 3 ü

ikinci resimdeki rengin adini bilen var mi acaba bilmiorum cok kararsizim kuaförede gitmek istemiorum..sacimi acici ile cok yaktilar cok güzel dolgun ve kivircik saclarim vardi mahvettiler.üzerinden 6 ay gecti ama halen pek düzelmedi.ama genede degisiklik istiorum..

renkler hakkinda bir bilginiz var mi arkadaslar

Back