• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki koleston kahve tonları kullanan var mı?

amazon07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
35
0
0
- Yurtdışı
$Koleston-Set-5-37-Kiskirtici-Kahve-Sac-Boyas__33779621_0.jpg Eki Görüntüle 143563 Eki Görüntüle 143562 $ege15.jpg $pr_01_632_max.jpg Eki Görüntüle 143559 $sac_boya_katalog_7.jpg $pr_01_635_max.jpg
bu renkler hakkında bilginiz var mı? koleston normal ve perfect renkleri. ben koleston açık kahve ve ya perfect serisinden 7/77 ( çikolata kahve) i yapmak istiyorum. ama resimde görüldüğü gibi midir bilemiyorum.
saçım koyu kızıldı ama biraz akmıştı üstüne koleston kahve 4/0 attım ışıkta kızıllar belli ediyor. şimdi biraz daha açık bir kahve ve kızıllarımın da belli etmemesini istiyorum. net bir kahve elde etmek için hangi kahveyi denemeliyim?

resimlerde göründüğü kadarıyla bu renklerde de kızıllık var ki kolestonun hemen hemen bütün tonlarında kızıllık oluyo zaten.kızıllık istemiyorsan küllü bi renk kullan.

teşekkürler. ancak küllü renkler saçımda tutmaz diye düşündüm tuhaf cins bir renk çıksın istemiyorum. saçlarım şu an kahve altında da kızıl vardı mesela koyu kumral yapsam olur mu?

direk saçını hiç açmadan koyu kumral alıp boyarsan büyük ihtimal tutmaz tutsada yine kızıl yansımalı bi renk olur.kızılın tek çaresi küllü yani

teşekkürler. kuaföre gitmeye karar verdim 5 kez boya yapmak yerine açıcıyla tek sefer olsa daha iyi diye düşündüm. yarın boyayacağım.

ben 7/77 ışıltılı kahve rengini kullandım,önceki saç rengim yine kolestonun gizemli kahve rengiydi.ama öyle kahve gibi değil de daha koyu durdu,ışıkta sadece ışıltılar belli oluyodu

Back