Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki sarı saç ne renk evde nasıl yapabilirim?

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
kıslar herkese merhaba 1 hafta sonra düğünümüz var ve ben saçlarımı resimdeki sarıya boyamak istiyorum röfle yapmak istemiyorumdenedim çok yıprattı çünkü.sizce resimdeki altın sarısımı hangi boyayla bu saçı elde edebilirm yardım lütfenn

bu arada şuanki saçlarım kumral dore yansımalar var en son çok çok açık doğal sarıyla kumral karışımı boyamıştım çünkü

canım sorma gitsin bende bu rengi istiyorum ama evde kendin yapmak mümkün değil bence.olmuyor yani ben denedim cıkkk kuaför sart anlıycagın düğünden önce kendin ugrasıpda daha kötü yapma bence olur ya yakarsın falan kötü olur yaniii baska zaman olsa neyse ama ......

düğünümüz derken ben evleneli 9 ay oldu canım :) benim düğünüm olsa riske atmazdım..ama yeni gelin olarak erkek sülalesinde katılacağım ilk düğün şöle çok güsel olmak istiorum işte ne bilim azcık dikkat çeksem fenamı olur
kocamda tutturdu sarı sarı die mutlaka resimdeki kadar olmasada iyi sonuçlar veren bir sarı boya olmalıııııı

resimdekiler ben değilim tabi ama kendi resmim olmadığı için saç rengime en yakın olanı bulup koydum benim saçım biraz daha açık renk yalnız özellikle dipleri

saçlarını evde sarıya boyayıp iyi sonuçlar alan ve boya markası rengi tavsiye edebilecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliorummm..forumuda inceliorum koleston vanilya sarısı ve papatya sarısı diyenler var . Koleston hiç kullanmadığım bi markadır paletteyi tercih ederim deneyen kullanan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…