Saç Rengi ve Saç Boyama resimdeki sarı saç hakkında ?

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir

kızlar resimlerde gordugunuz renkleri hangi boyayla yapabilirim saclarım bu resmlerdekinden daha acık sarı renkte :)

1

2

3

:) öncelikle günaydın. bende bu rengi çok seviyorum zaten benim saçlarım röfleli sarıydı ama uzun zamandır yaptırmadığım için 8 cm kadar kendi saçım çıkmıştı.:) dün akşam kardeşlerimle sohbet o kadar güzeldiki beni bir gaza getirip saçını boyalım dediler.gittik voilanın açık sarısını aldık aynı senin yüklediğin resimdeki saç rengi bende çok severim neyse saçıma uyguladım ne olsunnnnnn (( sonuç diplerim kendi saçım soğan kabuğu oldu:)))) röfleli kısımda malum sarardıı ayy 3 renk oldummm... sabah işede geldim allahtan açık tenliyim öyle çık kötü durmadı iş yerindeki arkadaşlar dalga geçiyor akşama kadar idare eder diye :))) yani sakın kendin boya alıp deneme mutlaka kuaföre gitt benden tavsiyeeeeee :)))

canım gunaydın demişsin yeni gordum kbakma iyi aksamlar diyim :) sogan kabugu da guzel birenk ya olsun kotu durmamıstır rofle oldugu icin aralarda guzel olmustur numarası neydi canım hep boyalar sarı diyor dedigin gibi koyu cıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…