• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimdeki sarı saç hakkında ?

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir

kızlar resimlerde gordugunuz renkleri hangi boyayla yapabilirim saclarım bu resmlerdekinden daha acık sarı renkte :)

1 $sari_sac_modelleri0515.jpg

2 $sari_sac_modelleri0368.jpg

3 $sari_sac_modelleri0406.jpg

:) öncelikle günaydın. bende bu rengi çok seviyorum zaten benim saçlarım röfleli sarıydı ama uzun zamandır yaptırmadığım için 8 cm kadar kendi saçım çıkmıştı.:) dün akşam kardeşlerimle sohbet o kadar güzeldiki beni bir gaza getirip saçını boyalım dediler.gittik voilanın açık sarısını aldık aynı senin yüklediğin resimdeki saç rengi bende çok severim neyse saçıma uyguladım ne olsunnnnnn :((( sonuç diplerim kendi saçım soğan kabuğu oldu:)))) röfleli kısımda malum sarardıı ayy 3 renk oldummm... sabah işede geldim allahtan açık tenliyim öyle çık kötü durmadı iş yerindeki arkadaşlar dalga geçiyor akşama kadar idare eder diye :))) yani sakın kendin boya alıp deneme mutlaka kuaföre gitt benden tavsiyeeeeee :)))

:) öncelikle günaydın. bende bu rengi çok seviyorum zaten benim saçlarım röfleli sarıydı ama uzun zamandır yaptırmadığım için 8 cm kadar kendi saçım çıkmıştı.:) dün akşam kardeşlerimle sohbet o kadar güzeldiki beni bir gaza getirip saçını boyalım dediler.gittik voilanın açık sarısını aldık aynı senin yüklediğin resimdeki saç rengi bende çok severim neyse saçıma uyguladım ne olsunnnnnn :((( sonuç diplerim kendi saçım soğan kabuğu oldu:)))) röfleli kısımda malum sarardıı ayy 3 renk oldummm... sabah işede geldim allahtan açık tenliyim öyle çık kötü durmadı iş yerindeki arkadaşlar dalga geçiyor akşama kadar idare eder diye :))) yani sakın kendin boya alıp deneme mutlaka kuaföre gitt benden tavsiyeeeeee :)))

canım gunaydın demişsin yeni gordum kbakma iyi aksamlar diyim :) sogan kabugu da guzel birenk ya olsun kotu durmamıstır rofle oldugu icin aralarda guzel olmustur numarası neydi canım hep boyalar sarı diyor dedigin gibi koyu cıkıyor hep :D

Back