Resimdeki salona nasıl koltuk almalı?

uras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
74
13
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, bu forumdaki paylaşımlar gerçekten benim için önemli.

1 ay sonra inşaat bitiyor ve yeni eve taşınıyorum, aldığımız ilk evimiz olacak. Çok küçük bir ev. amerikan mutfaklı, mevcut mobilyalarım sığmıyor, yeni alacağım.

Fakat ne alacağım. L takım istemiyorum. bir üçlü , bir ikili bir de tekli karşıya da TV ünitesi istiyorum. Küçük ölçülü takımlar hep çekyat kanepe havasında, modern bir takım istiyorum.

Var mı evim çok küçük ama mobilyalarım harika diyen :) resim paylaşırsanız yada bu forumda küçük salon varsa paylaşırsanız çoookk sevinirim.

Eklentiler

• fotograf.JPG
    105,4 KB · Görüntüleme: 437
Ben olsam L alırdım tekli minimalist koltuk alırdım 2 tane tv ünitesi yerine dolap ve raf alırdım. mutfakla oturma bölümünü ince uzun masayla ayırırdımda keşke mutfak bölümünüde koysaydın.camların cok güzel bu arada

burasının 3+2+1 takımı alması çok zor daha masa sandalye takımıda olacak, balkon kapısı da var sanırım, bir üçlü ve iki tane tekli düşünebilirsiniz, hatta bence de yatak olabilen bir köşe koltuk daha uygun olur, tv ünitesini muhakkak o duvarınızı kaplayacak kadar büyük çok dolaplı düşünün derim sonuçta küçük evin çok depolama alanına ihtiyacı olur

Benim salonumda kucuktur dediğiniz gibi 3+2+1 sıgdırmak cok zor bu salona.
Ben bir 3 lü bir 2 li bir de puf kullanıyorum. Bak şu şekilde bu fotoda tam belli olmasa da.

L koltuk esasında bu evin mimari projesinde de kullanılmış sumeyra1990 . Misafir geldiğinde L koltuk beni zorluyor şu an ama misafiri boşverip rahat bir L mi alsam kararsızım.

Benim salonumda kucuktur dediğiniz gibi 3+2+1 sıgdırmak cok zor bu salona.
Ben bir 3 lü bir 2 li bir de puf kullanıyorum. Bak şu şekilde bu fotoda tam belli olmasa da.

Eki Görüntüle 1606297

Esasında görmek istediğim bu, bende tekli yerine berjere benzeyen bir sandalye koymayı düşünüyorum. Eviniz huzur dolu olmuş bu arada, darısı başıma.

L koltuk esasında bu evin mimari projesinde de kullanılmış sumeyra1990 . Misafir geldiğinde L koltuk beni zorluyor şu an ama misafiri boşverip rahat bir L mi alsam kararsızım.
Bence magazaları gez mutlaka içine sinen mobilya çıkacaktır ama camın önünü çok kapatma derim. Bence ölç evi böyle çok mutfak tarafına gelmeden yaşama alanı kur evi boğarsan özelliği kaybolur.

Kızlar bu koltuklar salona nasıl olur sizce, kumaş seçeneklerinde krem ve pembe yastık da var. Ben modern ve sade buldum ama basit mi duruyor acaba?

Eklentiler

• fotograf 3.JPG
    95,7 KB · Görüntüleme: 386
  • tüm.JPG
    125,1 KB · Görüntüleme: 400

Bazen basitlik kaliteyi çağırır, gösterdiğiniz koltuklar da sadeliğin asaletini yansıtıyor. Ama eviniz küçük olduğu için bence altı bazalı olan bir model tercih edin, birçok dağıntınızı toplar. Yüklediğiniz fotolar bazasız görünüyor.

L yerine kibar model olan 1 üçlü, 1 ikili, 1 tekliye yönelin derim. Yer açmak istediğinizde L koltuğu hareket ettiremiyorsunuz ama ikili veya üçlüyü hop kaldırıp başka yere koyuveriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…