Ay maşallah. Çok guzelmiiiiişBenim salonumda kucuktur dediğiniz gibi 3+2+1 sıgdırmak cok zor bu salona.
Ben bir 3 lü bir 2 li bir de puf kullanıyorum. Bak şu şekilde bu fotoda tam belli olmasa da.
Eki Görüntüle 1606297
Ay maşallah. Çok guzelmiiiiiş
Ben olsam L alırdım tekli minimalist koltuk alırdım 2 tane tv ünitesi yerine dolap ve raf alırdım. mutfakla oturma bölümünü ince uzun masayla ayırırdımda keşke mutfak bölümünüde koysaydın.camların cok güzel bu arada
Benim salonumda kucuktur dediğiniz gibi 3+2+1 sıgdırmak cok zor bu salona.
Ben bir 3 lü bir 2 li bir de puf kullanıyorum. Bak şu şekilde bu fotoda tam belli olmasa da.
Eki Görüntüle 1606297
Bence magazaları gez mutlaka içine sinen mobilya çıkacaktır ama camın önünü çok kapatma derim. Bence ölç evi böyle çok mutfak tarafına gelmeden yaşama alanı kur evi boğarsan özelliği kaybolur.L koltuk esasında bu evin mimari projesinde de kullanılmış sumeyra1990 . Misafir geldiğinde L koltuk beni zorluyor şu an ama misafiri boşverip rahat bir L mi alsam kararsızım.
Kızlar bu koltuklar salona nasıl olur sizce, kumaş seçeneklerinde krem ve pembe yastık da var. Ben modern ve sade buldum ama basit mi duruyor acaba?
Eki Görüntüle 1606375 Eki Görüntüle 1606377 Eki Görüntüle 1606375