• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki saç renklerini nasıl elde edebilirim?

heiress

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
245
5
318
İstanbul
kızlar saçım için koyu kahve(kızıl yansımasız),koyu kahve (kızıl yansımalı), koyu küllü kumral, koyu kumral, badem kahve gibi tonlarda gidip gidip geliyorum. $bbb5-14-The-Backup-Dan-Stills-blair-waldorf-28836053-1333-2000.jpg $bbbtumblr_lkm3cn9hxu1qzw8fx.jpg Eki Görüntüle 722163 özellikle 1. resimdeki rengi nasıl elde edebilirim?
ve özellikle kullanmak istediğim markalar Garnier yada Palette onda da tam anlamıyla karar veremedim şu anki saçlarımda koyu kumraldan hallice. lütfen yardım :18:

kızlar saçım için koyu kahve(kızıl yansımasız),koyu kahve (kızıl yansımalı), koyu küllü kumral, koyu kumral, badem kahve gibi tonlarda gidip gidip geliyorum. Eki Görüntüle 722161 Eki Görüntüle 722162 Eki Görüntüle 722163 özellikle 1. resimdeki rengi nasıl elde edebilirim?
ve özellikle kullanmak istediğim markalar Garnier yada Palette onda da tam anlamıyla karar veremedim şu anki saçlarımda koyu kumraldan hallice. lütfen yardım :18:

palettede kullanıpta memnun olduğum renkler var palette 5.5,4.5,6.68 (vitalde var),3.68,10.1,6.888 bunları beğenerek kullanırım özellikle altın yansımalıları garnier bir kere kullandım alerji yaptığı için bi daha elimi bile sürmedim kolestonun küllüleri saçı yeşil yapıyor lorealde ise dipleri kapamama gibi bi sorunu var neva bile kullandığımda diplerimdeki beyazları kapatıyor :)saçın koyu kumral olduğu için 7 numara ve üzerini kullanmamanı tavsiye ederim garnieri kimseye tavsiye etmiyorum o kadar kötü bir boyaki her boya daha iyidir palette ve syoss çok güzel vitalde iyidir gerisine hiç bakmıyorum bile.

peki resimlerin varsa ekleyebilir misin? birde bu resimlerdeki renklerden herhangi birini nasıl elde edebilirim? ya da bunu $grefd.jpg ya da bunu $bf0f3aa983b6018a3e40f08835766899.jpg tabi genel olarak favorim Beren Saatin saç rengi doğal rengimde öyle ama 6.1 boyadım alakası olmadı peki palette 6.0 hakkında fikrin var mı kızıl yansıma yapıyor mu? Nina Dobrevin saç rengi de çok hoşuma gidiyor. zaten sevdiğim numaralar 7 numarayı geçmiyor ve zaten bana açık renklerde yakışmıyor. bu arada cevabın için çok sağol :3:

Back