kızlar konum var ama orda fazla dikkat çekmedi bende bi daha açtım işte :)saç rengim bu 1 ay önce koyu kızıl saçımı altın karamele boyadım ama tahminimden fazla açıldı saçım kızıllık kaldı şimdi dahada aktı beyaz tenli ama siyah kaşlıyım herkes beğendi ama benim istediğim renk aşağıdaki gibi sizce bunu nasıl elde edebilirim lütfen bi fikir verinnnEki Görüntüle 381534
Eki Görüntüle 381535
Wella Koleston Perfect 7/77 Çikolata Kahve İle İstediğiniz Pınar Altuğ un saç rengi ni elde edebilirisiniz.
xxxxxx
normal set boyalarla profesyonel boyalar çok farklı olabiliyor kuaför murat bey bu sitede sorulara cevap veriyor okurken sizin saçınız gibi birine bu rengi tavsiye ediyordu inceleyin isterseniz
tşk ederim çikolata kahve yada koyu karamelde diyenler oluyor bende öyle araştırıyorum koyuya geçmek kolayda dönemeyeceğim kadar koyu olmasından korkuoyrum sadece
bu rengi denemedim ama kolestonun profesyonel boyaları set boyaları gibi değil ben memnun kalmıştım bu cevabıda sitedeki kuaförün önerisini size ekledim boyaların çabuk akmasını düşününce ve alltaki boyaların kapanması için belki böyle önerilmiştir umarım istediğiniz renge kavuşursunuz değişik bişey bulursam gene eklerim
bu rengi denemedim ama kolestonun profesyonel boyaları set boyaları gibi değil ben memnun kalmıştım bu cevabıda sitedeki kuaförün önerisini size ekledim boyaların çabuk akmasını düşününce ve alltaki boyaların kapanması için belki böyle önerilmiştir umarım istediğiniz renge kavuşursunuz değişik bişey bulursam gene eklerim