• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki saç rengini nasıl elde ederim?

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
kızlar konum var ama orda fazla dikkat çekmedi bende bi daha açtım işte :)saç rengim bu 1 ay önce koyu kızıl saçımı altın karamele boyadım ama tahminimden fazla açıldı saçım kızıllık kaldı şimdi dahada aktı beyaz tenli ama siyah kaşlıyım herkes beğendi ama benim istediğim renk aşağıdaki gibi sizce bunu nasıl elde edebilirim lütfen bi fikir verinnn $SDC13312.jpg Eki Görüntüle 381534 Eki Görüntüle 381535 $imagesCAADG9BU.jpg

Wella Koleston Perfect 7/77 Çikolata Kahve İle İstediğiniz Pınar Altuğ un saç rengi ni elde edebilirisiniz.
xxxxxx

normal set boyalarla profesyonel boyalar çok farklı olabiliyor kuaför murat bey bu sitede sorulara cevap veriyor okurken sizin saçınız gibi birine bu rengi tavsiye ediyordu inceleyin isterseniz:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
cvbınız için çok tşk ederim o çok koyu yapmaz mı ama ya 1 aydır uygun bi renk bulamadım kendime araştırıyorum ..:27:

pınar altuğun rengi bronz kahve.ona göre araştırın boyaları.açıktan koyuya geçmek kolay elde edilebilecek bir renk bu

pınar altuğun rengi bronz kahve.ona göre araştırın boyaları.açıktan koyuya geçmek kolay elde edilebilecek bir renk bu

tşk ederim çikolata kahve yada koyu karamelde diyenler oluyor bende öyle araştırıyorum koyuya geçmek kolayda dönemeyeceğim kadar koyu olmasından korkuoyrum sadece

6 ve 6.7 nin karışımı bu renk.Pınaraltuğun şuanki rengi daha farklı bir kahve bu resimdeki farklı.Ama bu resimdeki saçı 6 ve 6.7 karışımı

cvbınız için çok tşk ederim o çok koyu yapmaz mı ama ya 1 aydır uygun bi renk bulamadım kendime araştırıyorum ..:27:

bu rengi denemedim ama kolestonun profesyonel boyaları set boyaları gibi değil ben memnun kalmıştım bu cevabıda sitedeki kuaförün önerisini size ekledim boyaların çabuk akmasını düşününce ve alltaki boyaların kapanması için belki böyle önerilmiştir umarım istediğiniz renge kavuşursunuz değişik bişey bulursam gene eklerim:16:

bu rengi denemedim ama kolestonun profesyonel boyaları set boyaları gibi değil ben memnun kalmıştım bu cevabıda sitedeki kuaförün önerisini size ekledim boyaların çabuk akmasını düşününce ve alltaki boyaların kapanması için belki böyle önerilmiştir umarım istediğiniz renge kavuşursunuz değişik bişey bulursam gene eklerim:16:

çok tşk ederim loreal aldım bugün çikolata kahve inş istediğim gibi olur resmi eklerim

Back