Saç Rengi ve Saç Boyama resimdeki saç rengini hangi boyayla olur

sezin_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
41
0
86
37
Sakarya
kızlar benim saçımın rengi buna çok yakın bi renk diplerim çıktı nasıl aynı bu rengi elde ederim hangi markayla cvplarınızı bekliyorum.kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $12012009b.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 191
ama neden kimse yardım etmiyo bana sadece bakıp çıkıyolar.arkadaşlar cvp bekliyorum lütfeeeen

-tatlicadiarzu-kimse bilmediğinden heralde tıpkı benim gibi ama güzel renkmiş

canım saol en azından bi cvp veren oldu.bunada şükür:çok üzgünüm:

Bu renkte ilk önce açılma işlemi uygulanmış sonra boya kullanılmış,Kuaföre Danış evde tutturamazsın

teşekkür ederim.palettenin bal köpüğü yada açık karameli falan değildir dimi.:uhm:

kahvenin en acık tonu ama bu rengi elde etmek icin 2 defa boyaman lazım bu renk havana amber lorealın bu rengi boyayan oldu kahve köpügünden bu renk cıkmaz cunkü ben botadım

teşekkür ederim kızlar.çok saolun yardımlarınız için galiba yine bal köpüğü alıcam palettenin onunla diplerini boyucam.of ne kadar zor bişeymiş saçın boyalı olması her ay bi dert delikafadulden boyamadan önce iyice düşünün kızlar ya da ben çok kafama takıyom.

bişey daa sorabilirmiyim canım sana kahve köpüğümü daha sarıya yada kumrala yakın yoksa bal köpüğümü.saçımın turuncuya çalmasını istemiyorum.

peki canım sana bişey daa sorucam kusura bakma çok bişey sordum ama.bu kahve köpüğü sarı yadad kumral tonlarındamı yani saçımı turunculaştırmasını istemiyorumda.bal köpüğümü kahve köpüğümü daha kızılımsıdır doreli bi renk.

Cnm ben Loreal carpıcı bakıra boyadım aynı bunun gibi oldu .. Ama karamelin üzerine boyamısdım bilemicem yinede

bişey daa sorabilirmiyim canım sana kahve köpüğümü daha sarıya yada kumrala yakın yoksa bal köpüğümü.saçımın turuncuya çalmasını istemiyorum.

Bak işte benim kahve köpüğüne boyadığım saçlarım böyle oldu bende güzel durdu ışıkta filan

bal köpüğü ve bakır karısımı gibi geldi bana. kuaföre göstersen kendi bikac rengi karstırıp bulabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…