• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimdeki saç rengi

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103
bu rengi hangi boyayla nasıl tuttura bılırım saçı bu renk olan varsa yardımcı olabılırmı kızıl bakır sanırım ?kaydirigubbakcemile2

Ben boyadım gayetde güzel olmuştu. Taban rengim sarıydı tabi.

benımde sarıya yakın aslında fındık kabugu suan palette 7.5 ama degıstırmek istıorum 1.de olmasa bıle 2. boyamada oturur renk galıba ama emın degılım işte:1:

ekleyemedım kı canım profil resmı yapym ole bak olmaz mı

Hayır asla kesinlikle evde denemeyin bu rengi, tutturamazsınız, o arkadaşın gösterdiği boyada iğrenç bir sarı oluyor eğer saçınız açık renkse, eğer koyuysada kahverengi oluyor. Bu rengi sadece kuaför tutturabilir, daha önce olan tecrübelerimden dolayı söylüyorum, mahvetmeyin evde saçlarınızı

Hayır asla kesinlikle evde denemeyin bu rengi, tutturamazsınız, o arkadaşın gösterdiği boyada iğrenç bir sarı oluyor eğer saçınız açık renkse, eğer koyuysada kahverengi oluyor. Bu rengi sadece kuaför tutturabilir, daha önce olan tecrübelerimden dolayı söylüyorum, mahvetmeyin evde saçlarınızı

O arkadaş ben oluyorum sanırım. Ben kendim boyadım saçlarımda platin sarıydı gayette bu renk oldu resimlerimide koymuştum buraya. İlla kendiniz boyayında demedim zaten.

aksam baktım koleston 6/4 kızıl bakır kutudakı renk aynı valla kuafor yapıosa bende yaparım denıcem bakalım :) ben hep knedim boyuyorum kuaforden guzel oluyo ilk kuaforde boyattım guzel boyadı tutturdu rengı superdı ama ikinciyi yapamadı sonra kendim boyadım daha guzel oluyo :) :D

bende saçımı karemele boyamak istiorm ama kaşım gözüm siyah yüzüm beyaz yakışırmı acaba çok kararsızım bir fikir verebilirmisiniz? kaşlarla çok abes durur mu ? kaşımıda açtırmak faln istemiorm

canım ben arkadasım var esmer kapkara kasları var boyattı başta pek begenmedık ama zamanla insanın gözu alıstıkça güzel oluyo ama senın tenın beyaz bence olur

Back