öncelikle kızlar yıllardır saçlarımı belime kadar uzatmak istesemde hiç bir zaman başaramadım hep sırtımda kaldılar ve hala öyleler. sürekli kırıklarımı aldırıyorum ama hep ucundan hepsinin temizlenmesi için omzuma kadar inmesi lazım bende bunu istemiyorum ve diğer türlü de uzamıyor maalesef. saçlarım düz ama hafif dalgalı. kafamda olan bir saç modeli var nasıl yapıldığını ne kadar araştırdıysam da bulamadım. eğer bulabilirsem kestirmeyi kabul ediyorum, çok tatlı duruyor ve şimdi de hep moda. en iyisi fotoğrafları paylaşayimde bir bilginiz varsa en azından yardımcı olun :))
Gördüğünüz gibi kızlar karışık bir dalgası var ve çok doğal duruyor. yada kesimin nasıl olduğunu biliyorsanız onu da söyleyebilirsiniz, umarım bir bilginiz vardır, çok teşekkürler şimdiden :))))
Kesimle ilgili bi fikrim yok ama saçları uzatmak için etkili bi yöntem biliyorum yani en azından bende etkili oldu... tatlı badem yağıyla saç dipleri dahil uçlara kadar uygulayıp masaj yapıyosun, yarım saat kadar bekletip, demlenip ılımaya başlamış olan yaklasık 1 lt kadar sinameki ıle masaj yaparak duruluyosun (bir avuç sinameki 1 lt suya yeterli oluyo) bu benim saçlarımı hem besledi hemde uzamasına yardımcı oldu haftada 2 kez uyguladım..
ay canım denedim denemem mi. kullanmadığım ürün, denemediğim tarif kalmadı yok uzamıyor. kırıklarım var çünkü ucundan aldırmakla bitmiyorlar işte çok kestirmem lazım onun içinde bu modeli istiyorum yoksa yakışmaz