Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaResimdeki rengin üzerinde daha doğal bir sarı tonu önerir misiniz?
kızlar dün açıldı saçlarm herkes çok beğendi ama bnm pek hoşuma gtmedi kuaför cila atalm renk braz oturnca dedi ama nasıl bi ton olsa bilemedim, bu rengin üstüne olcak daha doğal bi sarı ton tavsiye edebilr misinz ?
canım bence biraz kullan gözün alışşsın cunku ben cok begendım bayıldım hatta sac rengine nasıl yapıldı işlem ve bundan önce nasıldı cnm sacın merak ettm
sari yikadikca atan bir renk.. bir -iki ton daha acilir kendiliginden 2-3 ay icinde zaten.. cok acele karar vermeyin.. yeterince acilmis cunku saclarinizin.. zaten acik tenlisiniz, daha acik renk bir sacla oldugunuzdan cok daha yasli gosterirsiniz.
canım bence biraz kullan gözün alışşsın cunku ben cok begendım bayıldım hatta sac rengine nasıl yapıldı işlem ve bundan önce nasıldı cnm sacın merak ettm
Canım kusura bakma çok geç gördüm yazılanları.. Uzunca bi süre cvp yazan olmayınca başlığa bakmaktan vazzgeçmiştim:)
Bunun öncesinde çilek pembesiydi saçım, çok uğraştı kuaförüm yıpratmadan açmak için, 7 saat kuaförde kaldım ama tabi yanmalar oldu yine nanymchpee nın dediği gibi attı rengi böyle soluk-çiğ bi renk oldu şimdi nasıl toparlıcam diye düşünüyorum .s