• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki rengi nasıl elde ederim??

asishytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
17
0
86
Yalova
ilk önce herkese merhaba.yeniyim ben sitede.1 haftaya kadar halletmem gereken bir sorunum var yardım ederseniz çok memnun olurum.saçlarıma ben koyu kahve boya alıp boyamıştım tabi bilmiyordum siyaha yakın bir rengk oldugunu daha sonra açtım tekrar boyadım bazı yerlere oryal sürdüm %70 den fazlası.baya bir işlemden geçti.şuan saçlarımın durumu iyi ama koyu kahve oldu kendi saçımın rengini elde etmek için koyu kumral sürdüm.bu sefer siyah oldug üneşe çıkınca turuncumsu renk alıyor yani o kadar siyah degil.burada beyaz sabunun saçtaki boyayı akıttıgını duymuştum.yapıyorum gerçktende kahveye dönüştürdü fakat ben resimdeki saç rengibni istiyorum nasıl elde ederm acil yarım lütfen.!

Eklentiler

• $004.jpg
    $004.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 75
doğal saçın olsa açıcı ve küllü kumral ile bu rengi elde edebilirsin. ama saçında çok işlem var o yüzden evde yapmanı önermem. ama yine de yapcam diyorsan lorealin ultra açıcılı küllü kumralına bir bak derim.

açıcı ve küllü kumral ile bu rengi elde edebilirsin demissin ya açıcı ve boya nasıl bir arada kullanılır nasıl yapılır.acıcıyı nerden alabilirm ayrıntılı anlatırmısn

palette nin yoğun açıcısı var onunla saçının rengini akıtıyorsun açıyorsun sonra kurutup istediğin rengi üzerine boyuyorsun. ama ben bu işlemi yaparken saçımda oreal falan yoktu dolayısıyla yıpranma falan olmadı. karamel boyadım ben önce açıp herkes çok beğenmişti. uzun bir süre kullandım sıkılıp küllü kumral yaptım sonradan. saçlarına biraz bakım yap toparlanmasını bekle rengi de akar bu sürede. palette yoğun açıcı diye topik de var bir göz at istersen canım

kurutup derken yogun acıcı saçının üstünde kuruyor hiç yıkamadan boyayımı sürüyorsun.yoksa yıkayığ sonramı boyayı sürüyorsun

cnm bak bnce saçlarını sakın ewde açmaya kalkma çnkü eğer daha önce hiç yapmadysan berbat edersin ben berbat etmiş biri olarak söylüyorum saçımı hep kendim boyadım ama açmaya gelince batrdım bence bazı şeylerde işi uzamanına bırak güwendiğin bir kuaföre git we sçlarını düzgün bir şekilde açtr

bunu sen elde edemezsin maalesef :1no2:
röfle yaptıranlar saçlarını kahverengi,kumrala falan boyatıyorlar sonra akıyor boya röfleler alttan bu renk görünüyor.-tatlicadiarzu-
ancak böyle ama sen asla yapamazsın.heleki saçın siyahsa uzak dur derim.:1closedeyes:

imkansız bşi canım senın o rengı tek basına halletmen bencede bır kuafore ugra hııııçç ugrasmaopuyorumnanaktan

şuan saçlarımda oryal falan kalıntısı kalmadı.kestim oraları ama hala belimde saçlarım.ayrıca saçlarım siyah degil koyu kumrala boyamıştım siyah gibi gözküyhordu.2 haftaya yakındır beyaz sabunla yıkıyorum acayip derecede aktı.kahverengi oldu.lorealin yogun açıcılı küllü kumralını alıp direk yapmayı düşünüyorum.sizce yapıyımmı? ayrıca ben esmerim gözlerim ela rengi.eski saçım kumraldı benim boyadım pişman oldum eski saç rengime çevirmek için zaten böyle bişe yapmak istiyorum.tabi bu 2 kat açıgı boyamak istedigim kendi saçımdan..şimdi ben esmer ela gözlüyüm bana yakışırmı? çünkü saçımı ne renge boyasam gözlerim o renk oluyor.o renge boyasam yeşilimsi bir şey olcak gözlerim. adım gibi eminim o yüzden istiyorum.sizce yakışırmı?

Canm resimdeki sac rengini elde etmen için kuaföre gitceksin akıtcaksın boyayı sonrada küllü sarı yada acık küüllü kumrala boyayacaksın o kadar

Canm bi de esmerim demişin ne kadar esmer olduunu bilmiom ama cok esmersen sayet bu renk gitmes diyim sana tatlım

çok degil az esmerim zaten benim esmerligime herkes bayılıyor.ne esmer gibisn ne beyaz diyollar tahmin edersin artık.ayrıca artık bu kadar açık degil istedigim.geçende baktım parfümeriye.küllü kumral.lorealin yogun açıcı diye.ama şu yeni çıkanlar degil.dükkan sahibi bunu kuaförlerde kullanıyorlar saçı 3 kata kadar açıyor dedi.sizce onu alıp direkmi yapayım yoksa içine başka boya katayımmı.

Back