• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri resimdeki orgu saci nasil yapicazzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi linnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

linnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
3
0
36
Avustralya
arkdaslar resimde tac gibi kalin orgu yapilmis. harika duruyor bence. ozellikle yuzu benim gibi yuvarlak olanlar icin daha iyi cunku yukaridan yukselti yapip yuzu inceltiyor.

ama nasil yapicaz o kalin orguyu?? bunun hazirda tac gibi satilani var mi? fikri olan?? a.s

Eklentiler

• $sac orgu.jpg
    $sac orgu.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 219
taç olarak var da bu kadar kalin olani yok malesef en azindan ben hiç gormedim

kuaförlerde bunu hazır taç olarak kullanıyor a.sbaşka örgü olsa anlatılır

evet ince orgu seklinde yapiliyor. kolay. burdaki videoda var bakabilirsiniz

linki ekleyemiyorum ama uzmantv comda saclara orguden tac nasil yapilir videosu var.

ama kalin tac bende rastlamadim hic. nerden buluruzki bunu?

hem acik sac hem de toplu sacla cok hos durur.

Güzel bir örgü, bende beğeniyorum ama bunu yapmak için bele kadar saçları olması lazım insanın. Ukrayna başbakanı Yulia Tymoshenko sürekli böyle kullanıyor, Star Wars filmindeki Prenses Leia da birkaç karede böyle görünmüştü...

yulia-tymoshenko2.jpg

0311EU_UKRAJINA010.jpg

leiaceremony.gif

wickergirl, gonderdigin resimlerde harika. internette ebay'de soyle birsey buldum. resmi ekledim.

tac olarak kullaninca kulaklarin yanindan uclari gozukebilir ama uzerindeki sac cikartilip kendimiz diledigimiz gibide uygulayabiliriz.
istanbulda bunu goren veya bilen cikmadi:) bulan birbirine haber versin:)

Eklentiler

• $org.jpg
    $org.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 168
bende bunun incesi var tam saçımla aynı renk denk gelip aldım kullanıyorum çok rahat
zaten saçlarım da düz herkes kuaföre mi gittin diye soruyor :)
halbuki taramadan kafama taçı takıp dışarı çıkıyorum :D

Back