• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimdeki kahveyi hangi boyayla elde edebilirim?

melodi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
224
0
96
İstanbul
arkadaşlar resimdeki gibi (belki biraz daha koyuda olabilir) bir kahve tonunu hangi numaralı boya ile elde edebilirim sizce?..tatlı bir kahve istiyorum..diplerim geldiğinde hemen sırıtmasını istemiyorum :) saçlarımda bakırlık var..onlarında kapanması gerek..ayrıca içinde kesinlikle kızıllık olmayan bi kahve olmalı gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $minka-kelly-101.jpg
    $minka-kelly-101.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 281
melodicim ben saçlarımı koyu kumrala boyadıgımda böyle tatlı bir renk oluyodu ama zemin rengim sarıydı oyüzden olabilir opuyorumnanaktan

cnm hangi koyu kumral bi de küllü değil di mi? sadece koyu kumral?

aslında loreal castingin 600 numarası hoşuma gidio ama saçım şuan açık kumral biraz da bakırlık var işte..

Cnm resimdeki sac renginde kızıllık var epey.
Ama kızıl olmayan kahve istedigini söylemişsin.

Cnm öncelikle kesinlikle tatlı bir kumral diye koyu kumral boyama cünkü bende dahil olmak üzere buradaki bircok üye koyu kumral boyayıp kaplara kafalarla gezdik uzun bir süre sacı acana kadar anamız agladı.O sebeple koyu ile başlayan tüm renkler siyaha yakın bir renk oluyor sakın unutma.
Hepsini denedim benim sacımda da bakır kızılllıklar vardı hepsi de hüsranla sonuçlandı ben tam sac rengimi sabunla falan acarken yanlış boya secimiyle gene siyaha yakın yaptım artık tecrübeliyim.
Bir kere koyuyla başlayan hicbir rengi kullanma
Koyu kumral
Koyu kestane
gibi bunlar resimlerinde görüldügü gibi renk yapmıyor.
Aslında kendi sac renginin fotsunu koysan daha saglıklı fiikiler verilir.
Sacında kızıllık bakır tonuda kızıla yakın diye düşünüyorum.
Kullanabilecegin tek renk küllü kumral olacaktır.
Bu renk sacındaki kızıl bakır görünümünü alıp tatlı bir kumrala döndürecektir.
Ben sacımı volie küllü kumralla boyuyorum.
ılk seferde kızıl agırlıklı kumraldı şimdi kumral agırlıklı kızıl oldu.
3, de tam kumral olacagımı umuyorum arkadaşım.

Cnm resimdeki sac renginde kızıllık var epey.
Ama kızıl olmayan kahve istedigini söylemişsin.

Cnm öncelikle kesinlikle tatlı bir kumral diye koyu kumral boyama cünkü bende dahil olmak üzere buradaki bircok üye koyu kumral boyayıp kaplara kafalarla gezdik uzun bir süre sacı acana kadar anamız agladı.O sebeple koyu ile başlayan tüm renkler siyaha yakın bir renk oluyor sakın unutma.
Hepsini denedim benim sacımda da bakır kızılllıklar vardı hepsi de hüsranla sonuçlandı ben tam sac rengimi sabunla falan acarken yanlış boya secimiyle gene siyaha yakın yaptım artık tecrübeliyim.
Bir kere koyuyla başlayan hicbir rengi kullanma
Koyu kumral
Koyu kestane
gibi bunlar resimlerinde görüldügü gibi renk yapmıyor.
Aslında kendi sac renginin fotsunu koysan daha saglıklı fiikiler verilir.
Sacında kızıllık bakır tonuda kızıla yakın diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim canım..
fotomu koydum..saç rengim aslında çok yoğn bakır değil, kızıllık ise yok gibi..
voile küllü kumraldan memnunmusun? senin şuanki halini gösteren bi foto var mı? ben bi ara loreal küllü kumralı düşündüm ama hemen akmasından ve açılmasından korkuyorum ondan koyu bir renk mi alsam diye düşündüm..ama haklısın sanırım :bbo:
not: saçlarımı kendim boyadım, önce palette ile açtım sonrada loreal exc.kumral ve küllü sarı ile karıştırıp boyadım..ama açarken baya bi açık turuncu olduğundan boya sonrası ışıkta bakır bakır parladı :(

Eklentiler

• $melodi.jpg
    $melodi.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
cnm resim yok ne yazık ki aradım senin için ama bulamadım.
Şimdi saclarım benimde koyu kahveyle siyah olmuştu resmen sonra aralarda kızıllarım vardı.
Ama resmen kırmızı parlıyorlardı.Biraz sabunla actım sonra palette acıcıyla actım.
Tabi alltta kırmızı olunca sacım böyle oldu
http://i31.tinypic.com/w0s1ft.jpg

sonra 2 kez aralıklarla küllü kumral boyadım böyle oldu
http://i29.tinypic.com/29cs57c.jpg

Senin alt rengin daha acık renk oldugundan bir debnim kadar kızılın olmadıgı için sende küllü kumral hoş bir kahve yapacaktır cnm.Dene memnun olacaksın...

Son düzenleme:
Kahverengi boyaların içinde az olsa kızıl var diye biliyorum ben...

loreal excellence sade koyu kumraldı cnm ama dedigim gibi zemin sarıydı oyüzden öyle olmusta olabilir

loreal excellence, voila'nın küllü kumralı bana açık geldi..(kutunun üstüneki renk) bi de benim zemin de açık olduğundan daha da çabuk akacak..ama palettenin küllü kumralı sanki daha iyi gibi (fakat onunda kutudaki resmi koyu baya) kolestonu ise önermiyenler var, hele ki küllü tonlarını..palette küllü kumral alcam sanırım :bbo:

sağolun kıslar opuyorumnanaktan

Bende dün loreal casting creme gloss aldım açık kestane
Ama malesef oda koyu tuttu..Hemde bakır karamel gibi birenk üstüne
Yer,yer açık kaldı ren tam dağılmadan ykıadım bide tutsaydım demekk
Kapkara kafam olucaktı aktıktan sonra bende küllü kumrala boyuyacağım:sinifsinif:

Bende dün loreal casting creme gloss aldım açık kestane
Ama malesef oda koyu tuttu..Hemde bakır karamel gibi birenk üstüne
Yer,yer açık kaldı ren tam dağılmadan ykıadım bide tutsaydım demekk
Kapkara kafam olucaktı aktıktan sonra bende küllü kumrala boyuyacağım:sinifsinif:

evet cnm kestane baya koyu bi renk, denemiştim bende ve bi daha asla demiştim..beni yanıltan koyu kumral bazı boya kutularında açık bazılarında koyu bi renk gözüküyo..yine küllü kumral alıcam ama yani ne koyu olsun ne de açık olsun istiyorum, bakalım artık :)
bu arada kestane ile boyadıktan sonra beyaz sabun ile baya bi akıtmıştım, doğal ve hoş olmuştu..ama ne kadar beyaz sabun sürersen o kadar kurutuyo saçı, en krem kullandığım halde sabunun sertliği kalıyodu..

loreal excellence, voila'nın küllü kumralı bana açık geldi..(kutunun üstüneki renk) bi de benim zemin de açık olduğundan daha da çabuk akacak..ama palettenin küllü kumralı sanki daha iyi gibi (fakat onunda kutudaki resmi koyu baya) kolestonu ise önermiyenler var, hele ki küllü tonlarını..palette küllü kumral alcam sanırım :bbo:

sağolun kıslar opuyorumnanaktan

Cnm ben cok arastırdım.O sebeple için rahat olsun.
Boyayı aldıgım parfümerideki kızı soru yagmuruna tutmuştum hiç unutmuyorum.
Volie küllü kumral kutunun üstünde cok acık duruyor haklısın ama boyayınca koyu oluyor yani olması gereken kadar.
Ben daha önce palette kullandıgımdan palettenin küllü kumralını alıcaktım ama beni engelledi cünkü diger boyalara göre 3 kat daha koyu olur benden söylemesi deyinde volie aldım istemeden ama renkten cok memnun kaldım.
2 kutu boya var içinde hepsini kullanıp 50 dk beklettim ona ragmen koyu olmadı.
Zaten volie nın resimleri eski baskıymış renklerle üstündeki resimler tutmuyor dedi bana...
Palette koyu yapacak aklında bulunsun.

Cnm ben cok arastırdım.O sebeple için rahat olsun.
Boyayı aldıgım parfümerideki kızı soru yagmuruna tutmuştum hiç unutmuyorum.
Volie küllü kumral kutunun üstünde cok acık duruyor haklısın ama boyayınca koyu oluyor yani olması gereken kadar.
Ben daha önce palette kullandıgımdan palettenin küllü kumralını alıcaktım ama beni engelledi cünkü diger boyalara göre 3 kat daha koyu olur benden söylemesi deyinde volie aldım istemeden ama renkten cok memnun kaldım.
2 kutu boya var içinde hepsini kullanıp 50 dk beklettim ona ragmen koyu olmadı.
Zaten volie nın resimleri eski baskıymış renklerle üstündeki resimler tutmuyor dedi bana...
Palette koyu yapacak aklında bulunsun.

off..aklım karıştı :)
annemde hem fiyatı uygun olduğundan hemde saç renginden memnun kaldığından hep voila kullanıyor..bende iki kere voila ile boyamıştım saçlarım pamuk gibi olmuştu..kuaföre sorduğumda ise voila garnie gibi boyalar için ayakkabı boyası benzetmesi yapmıştı akannehir
annemde çikolata kahve kullanıyor yıllardır ve kutunun üstündeki rengin 3-4 ton açığı oluyı hatta fındık kabuğu gibi bi renk çıkıyo, şaşıyoruz..

palette küllü kumral zaten kutunun üstündeki rengi de koyu, daha da koyu olursa koyu kumral olur..bi de forumlarda hep palettenin kutunun üstündeki renk ile aynı yaptığı yazıyodu..bi de şöle bişi var. benim zemin rengim açık, o nedenle boya akacak ve daha da açılacak, zemin rengi açık olduğundan renk sendeki kadar koyu olmaz sanırım??

çok kararsızım gerçekten..

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var..saçlarımı boyayacagım karar verebilirsem eger=(şimdi saç rengim açık kahve..ben bunun kızıl kahve olmasını istiyorum.yani kahve agır bassın ama kızıllıgı da belli olsun yani..hangi boyayı markayı önerirsiniz yardımcı olun nolur..

cnm karar senin tabi...
Ben bu söylediklerimi tecrübe ile edindim.
bakır kızıl arası sacımı sana dedigim şekilde küllü kumral boyayarak senin istedigin renge yakın yaptım.
sana resim olarak ekledim zaten...

slm kendi saçlarının dibide böyleyse olur.goldwelin 7A ile bunu elde edebilrsin..asla bakırlık kızıllık yok içinde direk kahvedir bu renk.ama kuaförde yaptırırsan bence bakırköyde hakan kösenin ekibinden biri kuaför acmış mukemmeller..fiyatlarda uygun...

Back