Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki gibi yansımasız saç rengini kuaför yapabilir mi?

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Kızlar böyle yansımasız bir renk istiyorum.Saçlarımın şimdiki hali turuncu yansımalı olduğu için evde kendim boyasam bir kaç yıkamaya renk akacak ve yansımalarım yine olacak . Kuaföre boyatmaya karar verdim bende. Zaten kendi doğal rengime dönmek için çıldırıyorum kuaföre boyatırsam yansımalar fazla olmaz ben de kendi rengime daha rahat,ton farkı olmadan ulaşırım diye düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum. İlk defa kuaföre boyatacağım saçlarımı. Acaba yansımasız bir renk yapabilirler mi ? Yoksa yine yansımalarım olucaksa boşuna mı kuaföre boyatmış olurum saçlarımı ?

ana renk kullanılması lazım. renk kodu 0 ile biten numaralar ana renk yani yansımasızdır. örneğin 3.0 koyu kahve gibi. bence bunun için kuaföre gitmeye gerek yok, tüp boya veya set boya alın. kalıcı bir boya olması daha iyi olur, mesela koleston, koleston perfect, igora royal kolay kolay akmayan boyalardır.

aynen bencede ana renklerden tercih yaparsan yansımasız renk elde edersin kuaföre de gitsen alttaki renk açıksa mutlaka 3 yıkamadan sonra hafif bi yansıma meydana gelecektir 2. boyamadan sonra bu durum ortadan kalkar gibime geliyo yani 1,5 ay arayla yansımalarını kapatana kadar boyayabilirsin eğer koyu renk istersen bu daha kolay hiç kuaföre bi ton para saçma derim

Daha önce palette natural serisinde kakao rengine boyadım ve 1 ay olmadan boya aktı ve çook fazla yansıma oldu.Ardından 3-4 ay kadar sonra da yani iki üç hafta önce palette deluxe koyu kumrala boyadım yok yine aktı boya ve yansımalarım ortaya çıktı.üstelik kumral da 0 ile bitiyordu. Hani kuaför boyaları daha profesyoneldir boya daha geç akar belki diye düşünmüştüm ama...olmazsa evde dediğiniz gibi kendim alıp boyayacağım.

Kuaför boyaları daha dayanıklıdır uzun süre yansımaları ortaya çıkarmaz diye düşünmüştüm ama yanıldım sanırımm . 2. boyamada yansımalar olmayacaksa 1 ay üst üste kendim boyarım. Aslında öyle kuaförlere para saçmayı da istemiyorum.Buradaki konularda okuduğum kadarıyla saçları kuaför yüzünden yanan yıpranan bir sürü kişi var amaa bakalım . İstediğim hemen 1 boyama da istediğim renge (yansımasız) ulaşmak ama olmayacak sanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…