• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki gibi rengi nasıl elde edebilirim kızlar yardım

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar benim kendi doğal saçımda bu bayanınki gibi koyu kahve siyaha yakın bi renk benimki biraz daha açık olabilir bukadra siyah değil saçım kulak izama kadra kendi doğal saçım sonrası kızıl ama 6 aydır hiç boyamıyorum saçımı şimdi böyle bu resimdeki renk tonunda balyaj attırmak istiyorum sarımıdır bal köpüğümüdür bilmiyorum ama çok hoş bi renk buna balyaj mı deniliyor bilmiyorum aslında? benim kızıl saçlarımı bu tonda boyamak mümkünmüdür bi çaresi varmıdır kızıldan kurtulmanın küllü kumral kızıllı alıyor diyolar küllü kumrala boyayıp sonra bu tonda balyaj attırsam olur mu nasıl yapıcam lütfen bilgilendin kuaföre sormak istemiyorum onlar parayı düşündüğü için açıcaklar bir sürü işlem yapıp saçlarımı yakmasınlar diye birde maliyetinin fazla olmasını istemiyorum $24348.jpg

Son düzenleme:
merhaba öncelikle kızılın tonu nasıl bı kızıl ve kac kere kızıla boyattınız? kızıldan dırek kurtulup balyaj yapma olasılıgı pek mumkun olmuyor.

merhaba kızılm şarap kızılı 1 yıl boyunca 2 ayda bir boyamıştım kızıla ama sonra üstüne çikolata kahve boyamıştım ondan beri boyamıyorum 6 ay oldu boyamayalı küllü kumralla kapatmaya çalışsam olurmu kaç defa boyamalıyım küllü kumralıki balyaj atılabilisin?

Son düzenleme:
ümidinizi kırmak istemem ama boyanın ustune boya tutmaz kullu kumrala boyasanızda sacınızı kendı dogal rengı olan yer kullu kumral olur boyalı olan yer aynı renk kalır.sacınızın rengını actırıp öyle kumrala boyatıp bı kac ay renk oturur hem sacınızda bıraz dınlenmıs olur oyle balyaj yaptırırsınız.

evde kendim açabilirmiyim saçımı kuaföre gitmek istemiyorum kendim açacağım bi yöntem varmı ?

saçımı kuaförde açtırıp bu renge boyatsam tutar mı peki çok beğendim bu rengi lütfen cevap yazın $selena1.jpg

Back