• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimdeki dişler çıkmaya yakın mı?

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
merhaba kızlar bu dişler ne zaman çıkar

Eklentiler

• Screenshot_20230412_032716.jpg
    Screenshot_20230412_032716.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba 5 aylık yakın mı diyorsunuz ilk çocuğum olduğu için hiç bir fikrim yok
Merhaba .evet yakin canim.benim kizim da 5 aylik 5 bucuk aylikken cikarmişti .az kalmiş senin bebeşinde cikarmasina 2 hafta sonra belki cikmaya başlar bellide olmaz daha erkende başlar diş kaşıyıcı ver eline kaşınır cok damaklari.allah kolaylik versin yavruna

Merhaba .evet yakin canim.benim kizim da 5 aylik 5 bucuk aylikken cikarmişti .az kalmiş senin bebeşinde cikarmasina 2 hafta sonra belki cikmaya başlar bellide olmaz daha erkende başlar diş kaşıyıcı ver eline kaşınır cok damaklari.allah kolaylik versin yavruna
Amin canım gerçekten çok zorlu Bi süreçmiş geceleri hiç uyumuyor uykusu olduğu halde sürekli diyebileceğim kadar ağlıyor maalesef diş kaşıyıcısını da tutamıyor elinde

Hiç belli olmuyor. 3 günde çıkan da oldu bu şekilde haftalarca bekleten de. Maalesef çok sıkıntılı bir süreç. kolay gelsin.

Tetagil tavsiye ederim ben. İki çocuğumda da faydasını gördüm.

Amin canım gerçekten çok zorlu Bi süreçmiş geceleri hiç uyumuyor uykusu olduğu halde sürekli diyebileceğim kadar ağlıyor maalesef diş kaşıyıcısını da tutamıyor elinde
Biliyorum cok zor bir sürec bende yasadim gecd uykusuzlugu huysuzlugunu ben dişleri icin sürekli birseyler yapardim doktor agri kesici vermiştim kaşinti ilaci vermişti aksamlari onu iciriyordum

Back