Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba .evet yakin canim.benim kizim da 5 aylik 5 bucuk aylikken cikarmişti .az kalmiş senin bebeşinde cikarmasina 2 hafta sonra belki cikmaya başlar bellide olmaz daha erkende başlar diş kaşıyıcı ver eline kaşınır cok damaklari.allah kolaylik versin yavruna
Merhaba .evet yakin canim.benim kizim da 5 aylik 5 bucuk aylikken cikarmişti .az kalmiş senin bebeşinde cikarmasina 2 hafta sonra belki cikmaya başlar bellide olmaz daha erkende başlar diş kaşıyıcı ver eline kaşınır cok damaklari.allah kolaylik versin yavruna
Amin canım gerçekten çok zorlu Bi süreçmiş geceleri hiç uyumuyor uykusu olduğu halde sürekli diyebileceğim kadar ağlıyor maalesef diş kaşıyıcısını da tutamıyor elinde
Amin canım gerçekten çok zorlu Bi süreçmiş geceleri hiç uyumuyor uykusu olduğu halde sürekli diyebileceğim kadar ağlıyor maalesef diş kaşıyıcısını da tutamıyor elinde
Biliyorum cok zor bir sürec bende yasadim gecd uykusuzlugu huysuzlugunu ben dişleri icin sürekli birseyler yapardim doktor agri kesici vermiştim kaşinti ilaci vermişti aksamlari onu iciriyordum