Resimde ne görüyorsunuz bakalım

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3

Bir grup çocuğa bu resme 6 saniye bakmaları söylenmiş, ve sonra ne gördükleri sorulmuş..
Çocuklar resimde birbirine sarılmış çıplak bir adamla kadın yerine, yunus balıkları gördüklerini söylemişler..
Bunun nedeni tabii o yaşta çocukların aklının fanfinfon'dan ziyade yunuslara eriyor olması..
Ve siz büyükler.. az önce 6 saniye baktığınız resimde yunus balıklarını göremediyseniz sizin de aklinizin neye çalıştığı
belli oldu . Resimde 8 adet yunus balığı var.
:jeyyar::jeyyar:
Bende ilk bakışta göremedim yunusları iyice resme baktım ondan sonra gördüm ...:roflol:

• Konu Sahibi EU3
bende ilk adamla kadini gördüm yunuslari sonradan farkettim heheheheh

• Konu Sahibi EU3
valla ben de aynen adamla kadını gördüm biraz daha dikkkatli bakınca yunusları gördüm :)))

• Konu Sahibi EU3
ay evet ilk başta erkekle kadını gördüm:d siyah yerlerde yunuslar var

• Konu Sahibi EU3
bende ilk önce kadin ile adami ördüm ama yazni okuduktan sonra birdaha baktim ve yunus baliklarini gördüm...............

• Konu Sahibi EU3
ne 6 saniyesi bayağı bir baktım sonra görebildim yunusları:roflol::roflol:

• Konu Sahibi EU3
bayağı bir baktıktan sonra görebildim yunusları :roflol::roflol:kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi EU3
Çok isterdim ilk etapa yunusları görmeyi benneyaptımki

daha önce ben nerde görmüştüm ben bu resmi yaaa

keşke çocuklar kadar masum olabilsek

yhaaaaaaaa rahattt 3,4 dk ardım ben yunuslarııııı siyah yerlerde olduklarını okumasam onuda bulamıcaktım

kim takar balıklaı bu yaştan sonra:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende yunusları sonradan fark ettim vallahikaydirigubbakcemile3

bir an yunusları göremicem diye korktumkafamçokkarıştı neyseki bir kuyruktan yola çıkarak biranda hepsini gördüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…