Saç Rengi ve Saç Boyama resim yükledim turuncu sari kizil saclarim :S berbat

cileli0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
45
7
33
Ben bir konu açmıştim ama resim yükleyemedim yeni oldum icin burda oldu bazi arkadaşlar 7.1 vur dedi gecer dedi cok kısıtlı zamanim var salı günu ucuyorum yarn son günum gerçekden nasil gecicek ya moralim bozuk aynaya baktikca şok oluyorum bu benim diye moralim cok bozuk

Eklentiler

• 1436705712520.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 198
Çok kötü görünmüyor fotoğrafta. Zaten denize girecekseniz boya tuzlu suyla akar. Dilerseniz rengi biraz akıtmak için tuzlu suyla yıkayın bugün ve yarın. Sonra tekrar boyayın ama dediğim gibi panik yapacağınız kadar kötü görünmüyor.

kötü durmuyor kesinlikle tatlım üzme kendini bu kadar..

Kumral olmak istiyordum sonuc bu

benimde bu saç renginin 3 ton filan koyusu 8.1 küüllü koyu sarı saçlarım ben de kendi saçıma geri dönmek istiyorum kumrala . 7.1 boyadım denize girince yine aktı ya yine 8.1 oldu deli olcam artık . bende ne yapsam bilmiyorum
bu sefer 6.1 alıcam ya olur mu bilemiyorum sizdemi kumral olmak istiyorsunuz

Evet ya kumral olmak hayalimdi işte gördünuz gibi rezil bu durumdayim 7.
1 alcam kendime sen koyu kumral istiyorsan 6.1 tavsiye ederim ne cok siyah nede cok acik orta bi renk benm istedim küllu kumraldi of of napicaz biz ya -_-

Evet ya kumral olmak hayalimdi işte gördünuz gibi rezil bu durumdayim 7.
1 alcam kendime sen koyu kumral istiyorsan 6.1 tavsiye ederim ne cok siyah nede cok acik orta bi renk benm istedim küllu kumraldi of of napicaz biz ya -_-

sen de 6.1 boya 7.1boyadım ben yine geri döndü sende boyarsan yine akablr 6.1 tam 7.1 gibi olur bence

Her halukarda küllü ne renk ile boyarsan boya, sonunda küllülük gidecek alttan yine turuncu yansımalar çıkacak. Moralinizi bozmak istemem ama bunlar hayatın gerçekleri...

Halbuki saçları doğal rengine boyayıp, bir kaç balyaj atsanız ne dip boya derdiniz olur ne kızarma ne yeşerme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…