- 12 Temmuz 2015
- 45
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi cileli0001
Saçınızı ne renk yapmak istiyordunuz?
Kumral olmak istiyordum sonuc buSaçınızı ne renk yapmak istiyordunuz?
kötü durmuyor kesinlikle tatlım üzme kendini bu kadar..Ben bir konu açmıştim ama resim yükleyemedim yeni oldum icin burda oldu bazi arkadaşlar 7.1 vur dedi gecer dedi cok kısıtlı zamanim var salı günu ucuyorum yarn son günum gerçekden nasil gecicek ya moralim bozuk aynaya baktikca şok oluyorum bu benim diye moralim cok bozuk
Kumral olmak istiyordum sonuc bu
Canim iyi tarafini cektim hehe suan öbür saclarim karman corman .bu renkde daha halen sacim yarn sabah olur olmaz hemen boya almaya gideceğimkötü durmuyor kesinlikle tatlım üzme kendini bu kadar..
Evet ya kumral olmak hayalimdi işte gördünuz gibi rezil bu durumdayim 7.benimde bu saç renginin 3 ton filan koyusu 8.1 küüllü koyu sarı saçlarım ben de kendi saçıma geri dönmek istiyorum kumrala . 7.1 boyadım denize girince yine aktı ya yine 8.1 oldu deli olcam artık . bende ne yapsam bilmiyorum
bu sefer 6.1 alıcam ya olur mu bilemiyorum sizdemi kumral olmak istiyorsunuz
canım hemen bir boyamada gitmez yüksek ihtimal..Ayy bide bu turunculuk gitmiyormuymus amann rezalet ya
Aman allahim :'(canım hemen bir boyamada gitmez yüksek ihtimal..
Evet ya kumral olmak hayalimdi işte gördünuz gibi rezil bu durumdayim 7.
1 alcam kendime sen koyu kumral istiyorsan 6.1 tavsiye ederim ne cok siyah nede cok acik orta bi renk benm istedim küllu kumraldi of of napicaz biz ya -_-
işte mavi boya ekleyebilirsen daha iyi olur..Aman allahim :'(
Tmm cnm bulursam eklerim boyamin icine findik büyüklüğünde :)işte mavi boya ekleyebilirsen daha iyi olur..