resim nasıl silinir

Ben de yüklediğim fotoğraflarımı kaldırmak istiyorum ancak böyle bir opsiyon bulamadım. Bence böyle bir opsiyon olmaması bir eksiklik. Eklentilerimin silinmesini rica ediyorum.

Site yetkililerinden acilen cevap bekliyorum. Benim kendi fotoğrafım üzerinde kişilik hakkım var ve bu fotoğrafı kaldıramamam kişilik haklarımın kısıtlanması yani müdahale anlamına geliyor. Kanuna aykırı bir durum söz konusu böyle bir yasak mevcutsa. Bilseydim baştan koymazdım ki. Nasıl bir saçmalık bu!

Site yetkililerinden acilen cevap bekliyorum. Benim kendi fotoğrafım üzerinde kişilik hakkım var ve bu fotoğrafı kaldıramamam kişilik haklarımın kısıtlanması yani müdahale anlamına geliyor. Kanuna aykırı bir durum söz konusu böyle bir yasak mevcutsa. Bilseydim baştan koymazdım ki. Nasıl bir saçmalık bu!

Sizin site kurallarını okuyup , öğrenmeniz onların sorunu değil ...
Site sahibini uyarını bulamadım lakin bir uyarının fotosunu koyayım .

1970.jpg

Son düzenleme:
Hiç resim eklemedim...nasıl yapıldığını da bilmiyorum...ama devamlı ekleyip kaldıran arkadaşlar var..peki o nasıl oluyor?
.

Site Portal'ının altında yer alan Yasal Uyarı bölümünü ve ana sayfamızda KK Yönetiminden Mesaj Var bölümünde yer alan Site Manifestosunu okumalısınız.

Üye olurken site kurallarını okudum,kabul ediyorum ikonunu işaretlediğiniz anda site kurallarımızı,yasal uyarımızı okumuş ve kabul etmiş sayılıyorsunuz,site yönetimi sizleri kurallar konusunda uyarmak,bilgilendirmekle mükellef değildir.

Kadınlar Kulübü'ne üye olduktan sonra paylaştığınız hertürlü bilgi,belge,döküman ve materyal sizlerin sorumluluğunda olup kullanım hakkı Kadınlar Kulübü'ne aittir.
Kadınlar Kulübü bu paylaşımlarınızı saklama veya haber vermeksizin değiştirme,silme,kaldırma yetkisine sahiptir.

Bu sebeple başka bir topikte yazdıklarımı yinelemek istiyorum,sitemizde paylaştığınız hertürlü materyali silinmeyeceğini bilerek ekleyiniz,silmeniz halinde uyarı verilir...

X