• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resim nasıl ekleniyor

Cevap yazacağın yerde dosya yükle ye tıklayın,bilgisayarınızdaa ki resim dosyanız açılır.
Oradan seçtiğiniz resime tıklayın,sayfanın alt tarafına çıkacaktır küçük yada büyük resim çıkacaktır.
Büyük resime tıklayın sayfaya gelir sonrada cevapla deyin o kadar..

Ya da resmi herhangi bir internet sayfasindan yuklemek istiyorsaniz resmin uzerine sag tiklayip urlsini kopyalayin
Gulucuk ifadesinin yanindaki resim yukleme kismina gelip urlyi yapistirip yukleyin..

Cevap yazacağın yerde dosya yükle ye tıklayın,bilgisayarınızdaa ki resim dosyanız açılır.
Oradan seçtiğiniz resime tıklayın,sayfanın alt tarafına çıkacaktır küçük yada büyük resim çıkacaktır.
Var ya supersin denedim yaptim uzun zamandir anlatilanlari yapiyorum olmuyordu.
Simdi senin anlatiminla yaptim .
Cok sagol

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bu konuda muzdaribim.
Resim ekleyebiliyorum küçük büyük seçeneğiyle ama bakıyorum
deniyor ki benim resme bakanlar büyütemiyormuş. maille at what's up2dan gönder deniyor sonra.
Bazıları gayet güzel koymuş, önce küçük resim, altta da ...jpg buna tıklayınca ayrı sayfada büyük resmi açabiliyorlar.
Ben ceple çekip PC'ye taşıyorum. sonra yüklüyorum.
Neden benimki böyle de başkalarınınki değişik format?

arkadaşlar ben de bu konuda muzdaribim.
Resim ekleyebiliyorum küçük büyük seçeneğiyle ama bakıyorum
deniyor ki benim resme bakanlar büyütemiyormuş. maille at what's up2dan gönder deniyor sonra.
Bazıları gayet güzel koymuş, önce küçük resim, altta da ...jpg buna tıklayınca ayrı sayfada büyük resmi açabiliyorlar.
Ben ceple çekip PC'ye taşıyorum. sonra yüklüyorum.
Neden benimki böyle de başkalarınınki değişik format?

Yukarıdakigibi deneyin yükleme işini..

Back