- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- Konu Sahibi cesurkiz39
resim ekleyemedim nasıl ekleyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da resmi herhangi bir internet sayfasindan yuklemek istiyorsaniz resmin uzerine sag tiklayip urlsini kopyalayin
Gulucuk ifadesinin yanindaki resim yukleme kismina gelip urlyi yapistirip yukleyin..
Resmi nereden yukleyeceksiniz pc den mi yoksa herhangi bi sayfadan miyapamıyorum eski halindeyken kolaydı
resmi sürükle cevapla kısmına hepsi bu canımpcden ama olmadı eskiden kolaydı
resmi sürükle cevapla kısmına hepsi bu canım
rica ederim netten yükleyecek oluncada resmi sağ tıkla resmi kopyala de cevapla kısmına yapıştır en basit yöntemler bunlar benceçook tşk ederim canım Allah razı olsun
rica ederim netten yükleyecek oluncada resmi sağ tıkla resmi kopyala de cevapla kısmına yapıştır en basit yöntemler bunlar bence
Merhaba daha yeniyim burda ve konu açmasını bilmiyoru yer var m yardımcı olabilir misnz ??![]()
Var ya supersin denedim yaptim uzun zamandir anlatilanlari yapiyorum olmuyordu.Cevap yazacağın yerde dosya yükle ye tıklayın,bilgisayarınızdaa ki resim dosyanız açılır.
Oradan seçtiğiniz resime tıklayın,sayfanın alt tarafına çıkacaktır küçük yada büyük resim çıkacaktır.
Büyük resime tıklayın sayfaya gelir sonrada cevapla deyin o kadar..
Rica ederim ne demek..Var ya supersin denedim yaptim uzun zamandir anlatilanlari yapiyorum olmuyordu.
Simdi senin anlatiminla yaptim .
Cok sagol
Cevap yazacağın yerde dosya yükle ye tıklayın,bilgisayarınızdaa ki resim dosyanız açılır.
Oradan seçtiğiniz resime tıklayın,sayfanın alt tarafına çıkacaktır küçük yada büyük resim çıkacaktır.
Büyük resime tıklayın sayfaya gelir sonrada cevapla deyin o kadar..
arkadaşlar ben de bu konuda muzdaribim.
Resim ekleyebiliyorum küçük büyük seçeneğiyle ama bakıyorum
deniyor ki benim resme bakanlar büyütemiyormuş. maille at what's up2dan gönder deniyor sonra.
Bazıları gayet güzel koymuş, önce küçük resim, altta da ...jpg buna tıklayınca ayrı sayfada büyük resmi açabiliyorlar.
Ben ceple çekip PC'ye taşıyorum. sonra yüklüyorum.
Neden benimki böyle de başkalarınınki değişik format?
Teşekkür ederim :) Sorun büyüklükteymiş.