didosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 1.509 3 116 42 İstanbul 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #1 Albümler bölümüne koyduğunuz söz, nişan, kına, nikah, düğün fotoğrafınızı sonradan editleyip silmeyiniz. Ya da bizlere özel mesaj yoluyla konumu silermisiniz diye istekte bulunmayınız. Eğer silecekseniz lütfen konu açmayın. Site kurallarına göre bu işlem YASAK. Bilginize.
Albümler bölümüne koyduğunuz söz, nişan, kına, nikah, düğün fotoğrafınızı sonradan editleyip silmeyiniz. Ya da bizlere özel mesaj yoluyla konumu silermisiniz diye istekte bulunmayınız. Eğer silecekseniz lütfen konu açmayın. Site kurallarına göre bu işlem YASAK. Bilginize.
P prensesgurbaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 1 0 86 İstanbul 9 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #2 ya ben resim eklicem bir türlü bulamadım ne olur bana açık bi şekilde yol gösterin :)
SariSekerim Guru Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 157 2 296 İstanbul 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #3 ben resimlerimi herkes gibi büyük ekleyemiyorum birde eklenti olarak görünüyor normalde konuyu açınca tık diye açılmıyor niye ?:uhm:
ben resimlerimi herkes gibi büyük ekleyemiyorum birde eklenti olarak görünüyor normalde konuyu açınca tık diye açılmıyor niye ?:uhm:
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.543 4.466 873 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #4 Genelde Ekleyip Silen Çok oluyor. Bide Konu açılıyor diyelim 30 sayfa oldu eeee Resim arada Kim uğraşır ara bul. Bence ılk sayfaya eklenmeli Diye düşünüyorum.
Genelde Ekleyip Silen Çok oluyor. Bide Konu açılıyor diyelim 30 sayfa oldu eeee Resim arada Kim uğraşır ara bul. Bence ılk sayfaya eklenmeli Diye düşünüyorum.
sedaemra Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 608 0 96 Bursa 18 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #5 kesinlikle...