• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resıım eklemek ve dahası

sasmalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
491
0
96
37
İzmir
arkadaslar bende resım ekleme konusunda sıkıntı yasıyorum oncelıkle mesaj sayımı nerden gorebılırım ?
resım yukleme ımageshack sıtesı dısında yuklenmıyor mu ? kapatılan bır konu baslığında gordum gelışmış cevaplamayı kullanın dıyor fakat benım ekranımda ole bısey yok sadece cevp ver butonu var. Ayrıca en son mesaj yazdıgım konulara cevap gelınce maılımdekı bıldırımden goruyorum fakat sıtede en son yazan kendım gozukuyorum sureklı tarıh ve saatte yanlış oluyor yadımcı olursanız sevınırım en acılınden :43:

uzun zamandır giriş yapmıyordum avatar resmimi değiştirmek istiyorum ama yapamadım sanırım baya değişiklik olmuş bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkl

:38:
uzun zamandır giriş yapmıyordum avatar resmimi değiştirmek istiyorum ama yapamadım sanırım baya değişiklik olmuş bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkl
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editavatar
Avatarınızı kontrol panelden linkden değiştirebilirsiniz.
arkadaslar bende resım ekleme konusunda sıkıntı yasıyorum oncelıkle mesaj sayımı nerden gorebılırım ?
resım yukleme ımageshack sıtesı dısında yuklenmıyor mu ? kapatılan bır konu baslığında gordum gelışmış cevaplamayı kullanın dıyor fakat benım ekranımda ole bısey yok sadece cevp ver butonu var. Ayrıca en son mesaj yazdıgım konulara cevap gelınce maılımdekı bıldırımden goruyorum fakat sıtede en son yazan kendım gozukuyorum sureklı tarıh ve saatte yanlış oluyor yadımcı olursanız sevınırım en acılınden :43:

Mesaj sayınız yazdığınız cevapların en sağında veya profilinizde gözükür.
Gelişmiş cevabı kontrol panel seçeneklerden ayarlayabilirsiniz.Resim sadece internet üzerinden değil,KK ya eklenti olarakda yükleyebilirsiniz.
En son yazanın sizin gözükmeniz konusunda ise pc nizde internet geçmişinizdeki çerezleri temizlerseniz muhtemel düzelir.:38:

Merhaba, çeyiz topiğimde ilk mesajıma birçok resim eklemiştim ve düzenleyip tekrar yeni resimler eklemek istediğimde resim yüklenemiyor. Resimlerim ayrı ayrı sayfalarda değil de bir arada olsun istiyorum bu yüzden resimleri ilk mesaja ekleme yapmak istiyorum, bunun bir yolu varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ne yazıkki yine olmadı :43: Bu yolu denediğimde şu uyarıyı veriyor :

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Metanira, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !

1.Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir. Örneğin başkasının mesajınız düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz !
2.Onay mekanizması olan bir bölüme mesaj göndermeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Estetik bölümünde açılan bir konu yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır.
3.Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
4.Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…

Ne yapabilirim? :14:

Verilen linklerde mevcut ama ben yinede tekrar anlatayım

1. yol : eklenti olarak resim ekleme

Önce kontrol panelinden işaretlediğim yeri tıklayıp istediğiniz resimleri seçin

w22p.jpg

w24g.jpg

Böylece resmi eklenti olarak eklemiş olduk

w28n.jpg

Elenti olarak eklediğiniz fotoğrafları Kontrol Panelindeki eklentiler seçeneğinden görebilirsiniz

Verilen linklerde mevcut ama ben yinede tekrar anlatayım

1. yol : eklenti olarak resim ekleme

Önce kontrol panelinden işaretlediğim yeri tıklayıp istediğiniz resimleri seçin

w22p.jpg

w24g.jpg

Böylece resmi eklenti olarak eklemiş olduk

w28n.jpg

Elenti olarak eklediğiniz fotoğrafları Kontrol Panelindeki eklentiler seçeneğinden görebilirsiniz

Sorun zaten bu yolla da ekleti yükleyememem. Hata uyarısı veriyor, bu yolu denediğimde...

Dosya boyutu olması gereken büyükse ondan kabul etmiyor olabilir.
Eklemek istediğin resimin boyutunu küçültüp eklemeyi dene

Resim boyutuyla da ilgili değil sanırım sorun. Boyutu küçülterek denedim bir de az önce, fakat yine yükleme yapılamadı. Kazen'e sorunu yazdım, umarım bir yolunu bulup çözebilir bu sorunu... :( Yine de teşekkür ederim ilginizden dolayı cevap veren herkese...

Önemli değil :40:
Demek ki teknik bir sorun var.Gerçi bende bir sorun yok .:34:

Beklemek istemiyorsan 2. yolu deneyebilirsin

hizliresimden link alıp .
kodunun içine boşluk bırakmadan kopyalayarak ekleyebilirsin.

Back