S ssudeee Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 212 33 18 20 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #1 5 aylık hamileyim doktorum rennie Duo şurubu verdi henüz kullanmadım varmı kullanan zararı var mı ki bebeğe ?
5 aylık hamileyim doktorum rennie Duo şurubu verdi henüz kullanmadım varmı kullanan zararı var mı ki bebeğe ?
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.776 En iyi cevaplar 1 2.932 83 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #2 ssudeee .!.: 5 aylık hamileyim doktorum rennie Duo şurubu verdi henüz kullanmadım varmı kullanan zararı var mı ki bebeğe ? Genişletmek için tıkla... 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim bende
ssudeee .!.: 5 aylık hamileyim doktorum rennie Duo şurubu verdi henüz kullanmadım varmı kullanan zararı var mı ki bebeğe ? Genişletmek için tıkla... 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim bende
S ssudeee Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 212 33 18 20 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #3 candanileri59 .!.: 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim Genişletmek için tıkla...
candanileri59 .!.: 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim Genişletmek için tıkla...
S ssudeee Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 212 33 18 20 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #4 candanileri59 .!.: 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim bende Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için bende şimdi içtim bir kapak midem cayır cayır yanıyor umarım fayda eder bizde 21+2yiz bakalım
candanileri59 .!.: 14. Haftamdan beri surekli kullaniyorum her yemekten sonra bi zararini gormedim aksine onu icmezsem yedigim.yemek zehir oluyo 23 haftaligim bende Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için bende şimdi içtim bir kapak midem cayır cayır yanıyor umarım fayda eder bizde 21+2yiz bakalım
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.776 En iyi cevaplar 1 2.932 83 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #5 ssudeee .!.: Teşekkür ederim yanıtın için bende şimdi içtim bir kapak midem cayır cayır yanıyor umarım fayda eder bizde 21+2yiz bakalım Genişletmek için tıkla... Her yemek sonrasi 1 yemek kasigi dedi doktorum bana.
ssudeee .!.: Teşekkür ederim yanıtın için bende şimdi içtim bir kapak midem cayır cayır yanıyor umarım fayda eder bizde 21+2yiz bakalım Genişletmek için tıkla... Her yemek sonrasi 1 yemek kasigi dedi doktorum bana.
S ssudeee Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 212 33 18 20 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ssudeee #6 candanileri59 .!.: Her yemek sonrasi 1 yemek kasigi dedi doktorum bana. Genişletmek için tıkla... Benimde yemekten sonra bir kapak içebilirsin mideni rahatlar biraz demişti
candanileri59 .!.: Her yemek sonrasi 1 yemek kasigi dedi doktorum bana. Genişletmek için tıkla... Benimde yemekten sonra bir kapak içebilirsin mideni rahatlar biraz demişti