Renklilerde hangi deterjanı kullanıyosun arkadaşlar

sbilge

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
426
1
296
Bursa
ARIELİN RENKLİLER İÇİN OLANINI KULLANIYORUM AMA SANKİ LEKELERİ ÇIKARMIYOR...ÇAMAŞIRLARIN ÜZERİNDE BEYAZ LEKELER OLUŞUYOR SANKİ...SİZ HANGİ DETERJANI KULLANIYOSUNZ ŞEKERLER...:uhm:

Perwol kullanıyorum,deterjana su ekleyerek.
Yalnız siyahlarda zaman zaman deterjan lekesi kalabiliyor bunu önlemek için çift durulama yapıyorum

ben beyazlarada renklilerede alo matik kullanıyorum ikisindede sonuçtann memnunum

Perwol kullanıyorum,deterjana su ekleyerek.
Yalnız siyahlarda zaman zaman deterjan lekesi kalabiliyor bunu önlemek için çift durulama yapıyorum

Bende Perwol kullanıyorum ve memnunum yalnız renkliler için olanı denemedim siyahlar için olanı kullanıyorum.Ama bundan sonra renkliler içinde perwol kullanıcam kokusu süper.Arkadaşım leke kalma durumundan söz etmişin perwol mü leke bırakıyor ve bırakıyorsa siyahlarda nasıl anlıyosun acaba?

hımm.
denemek lazım.ilk defa duydum ismini.teşekkürler.

ilk defa duyman normal canım bende bizim burda bir deterjancının tavsiyesiyle aldım ilk.ve ogün bu gün kullanıyorum lekelerde mükemmel sonuç veriyo.çamaşırı astığımda balkona komşular soruyo yumuşatıcın ne diye halbuki kullanmıyorum yumuşatıcı çok güze kokuyo.

Ariel renkliler için olan deterjandan çok memnunum onun dışında omo color konsantre ve perwoll renkliler için kullanıyorum hepsinden de çok memnunum

Toz deterjanllar hep üstlerinde kalıyor.Galiba yavaş yavaş sıvılara geçeceğiz.Bulaşık makinesi deterjanlarında da öyle

Back