M meyza Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 78 1 86 Almanya 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #1 kizlar camasirlarda hangi leke cikaricilari kullaniyorsunuz hadi paylasalim ben ariel leke cikariciyi kullaniyorum simdilik memnunum
kizlar camasirlarda hangi leke cikaricilari kullaniyorsunuz hadi paylasalim ben ariel leke cikariciyi kullaniyorum simdilik memnunum
M Mihriban Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 12.699 18 206 Adana 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #2 ben domestos kullanıyorum fena sayılmaz arieli ilk çıktığında almıştım hiç beğenmedim sanki çamaşırlarımı soldurdu :umursamaz:
ben domestos kullanıyorum fena sayılmaz arieli ilk çıktığında almıştım hiç beğenmedim sanki çamaşırlarımı soldurdu :umursamaz:
E engineer_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2010 39 0 46 İstanbul 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meyza #3 kosla kullanıyorum üstüne tanımam kosla nın çıkarmadığı leke varsa o kıyafeti kaldır at başka bi şi denemeye gerek kalmıyor zaten:)
kosla kullanıyorum üstüne tanımam kosla nın çıkarmadığı leke varsa o kıyafeti kaldır at başka bi şi denemeye gerek kalmıyor zaten:)